Europatipset 29e augusti

Publicerades den 29 augusti 2024

Denna torsdag bjuds vi på Europatips! Visst är det många som går och väntar på lördagens jackpot-runda på Stryktipset men en liten aptitretare slår aldrig fel. Ett gäng favoriter kommer sträckas brutalt hårt vilket bjuder in till fina möjligheter om du bygger på rätt sätt.

Dagens inlägg kommer till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (Lilla ET, 96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Potten att slåss om idag kommer inte vara allt för stor och således vill vi inte spela allt för svårt. Givetvis vill vi ge oss möjlighet till fina vinster vilket gör att vi gärna vill ge oss själva möjlighet att gardera på flera ställen där svenska folket går kort. Fem spikar sätter tonen för detta och vi har valt ut följande:

Viktoria Plzen
Braga
Rijeka
Lens
Girona

Fem val som inte på något sätt är en omöjlig kombination men har gett oss ett ruskigt fint läge att fälla svenska folket på flera fronter.

Halvgarderingar

Redan i ramen vill vi höja golvet och göra oss av med de svagaste motståndarna och de tidiga pengarna flockas verkligen runt Steaua Bukarest så de ratas illa kvickt. Som komplement till denna så tar vi en lite mer defensiv linje då vi kommer att gardera flertalet större favoriter. Två hårdrocknävar placeras ut i Elfsborg-Molde och Kilmarnock-Köpenhamn. Vårt sista halva följer samma linje med att ta bort ett tecken med relativt låg sannolikhet att gå in utan något nämnvärt värde, Maribor ratas i hemmamötet mot Djurgården.

Reducering

Allt som allt erbjuder nu vår ram enorma höjder, alldeles för höga när vi kollar staplarna inne på reducering.se. Vi är inte alls villiga att betala för rader med multipla miljoner i svårighetsgrad oddsmässigt. Vi kommer därför gå in och reducera för att vikta mer av vår insats mot flertalet favoriter.

Gula utgångar placeras på Köpenhamn, Trabzonspor och Chelsea med kravet minst en, max två.

Röda utgångar placeras på Heidenheim och Real Madrid med exaktkravet att en av dessa ska vinna.

Färdigt spelförslag för 416 kronor (67% reduceringsgrad)

I skrivande stund när odds och streck sitter som de gör så har vi nu fått ihop ett riktigt slagkraftig bygge. Tar vi en kik på staplarna så har vi väldigt många rader som ger en enorm utväxling och riktigt fina pengar in utan att för den delen betala för kombinationer som är så svåra i verkligheten.

Vill du haka på någon andel av oss i Miljongänget senare idag så finner du som vanligt andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud hos Svenska Spel. Välkomna och stort lycka till idag!