Big 9 och vi går för nian IGEN!

Publicerades den 30 augusti 2024

Jackpotrundan i lördags gav en fin träff på Miljongängets Stora Jackpot, 47 865 kr att dela på för fem glada andelsköpare! Irriterande nära att sätta två system, Miljongängets Stabila dog tyvärr på Lazios onödiga mål i 95:e minuten. Nåväl, kul med medvind och självförtroende!

Under veckan har ATG gått ut med nyheten att de nu garanterar 1 miljon om man är ensam vinnare på Big 9 – givetvis en kul extra krydda! Vi har skapat ett system speciellt för detta ändamål, Miljongänget Siktar på Millen kommer spelas för chans på ensam vinnare, men ändå inte på något sätt dumdristigt…

Veckans Big 9-kupong

Återigen bara stormatcher på lappen. Sex matcher från Premier League två matcher från La Liga samt avslutande Lazio-Milan. Skön textur med en blandning av ovissa matcher och mer favoritbetonade diton. Här finns många olika intressanta sätt att skapa system med bra förväntat värde! Nu kikar vi på veckans tre bästa drag.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Arsenal gjorde jobbet som rekommenderad spik förra veckan. Den här veckan är det en hemmafavorit som utses till veckans bästa. Nottingham Forrest har fått en bra start på säsongen och såg riktigt vassa ut senast mot Southampton. Frågan är om Saints är/var otroligt bleka eller om Forrest har något stort på gång i år? Känslan är att saker börjar falla på plats i Forrest-bygget och de blir intressanta att följa denna säsong. Nu tar de emot Wolves som fått en tuff start på säsongen. Visserligen tufft motstånd (Arsenal + Chelsea) men ändå oroande uselt försvarsspel senast. Ett hemmastarkt Nottingham ringas in som en bra spik!

Bästa över/under på Big 9

Athletic Bilbao mot Atletico Madrid låter som en riktigt intressant batalj. Hemmalaget är verkligen ett HEMMAlag! Har galna siffror på hemmaplan och det var en evighet sedan de förlorade. Men här kommer de sättas på prov av ett Atletico som sett fina ut i starten. Oavsett utfall ”1×2” så tror vi att underspelet ligger bra till här. Försvarsspel i fokus och marknaden säger knapp men klar favorit på under 2,5 mål. Strecken ser ut att röra sig kring 50% och då blir det finfint att plocka detta drag som ”spik”.

Bästa skräll på Big 9

Udinese skrällde fint, enligt plan förra veckan! (2-1 mot Lazio). Den här veckan veckan ringar vi in skrällen i Premier League. Nykomlingen Ipswich fick sjuka startlottningen, Liverpool & Man City i de två första omgångarna. Två väntade förluster men nu börjar säsongen på riktigt! Tar nu emot stabila men ändå inte enorma Fulham. Här behöver Tractor Boys visa att de kan konkurrera i PL och säsrkilt på hemmaplan måste poäng plockas i liknande matcher. Laget har fått till ett par vettiga värvningar på slutet. Nuvarande 45 % på 1X är ett fynd och vi ser ingen anledning att betala för den grovt överstreckade tvåan på Fulham.

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Ipswich 1X
team-skrallen
Spiken
  • Nottingham
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Athletic Bilbao-Atletico Madrid
team-draget
Köp en andel!