13 miljoner jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 31 augusti 2024

13 miljoner i jackpot på Stryktipset idag och som vanligt blir vi oerhört taggade att ta oss an rundan. Med engelska bollen i rullning och extrapengar i 13-rättspotten så är förutsättningarna optimala både värdemässigt och underhållningsmässigt. Inne i vårt ombud hos Svenska Spel finns flera alternativ i olika prisklasser om ett andelsspel av oss i Miljongänget önskas.

Texturmässigt gillar vi verkligen vad som erbjuds, enklaste vägen är (alla favoriter kombade med varandra) inte allt för lätt och det finns goda förutsättningar till fin utdelning på 13 rätt. Dagens inlägg kommer idag byggas via 2 spikar, 4 halv och 7 helgarderingar vilket också blir radskissen för vårt ”R-lax” som går att köpa inne i ombudet (4 andelar). En väldigt stor ram som kommer reduceras ner hårt men kommer fortsatt innehålla fler rader än vanligt så vi rekommenderar att gå ihop ett gäng eller bara ta inspiration från inlägget om ni vill ge er ut på egna äventyr. När ramen är klar kommer vi som vanligt använda oss av marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se

Lets go!

Spika

Extravärdet ligger som vanligt i 13-rättspotten vid jackpot så det är inte helt fel att luta sig tillbaka mot en aningen mer konservativ väg. Två större favoriter i form av Manchester City och Leeds präglar kupongen och vi vill gärna ha en fin defensiv hörnsten i bygget. City eller Leeds, det är frågan. När matcherna blåser igång tror vi att City drar det längsta strået värdemässigt (minst överstreckad av dessa två). Vi lutar oss således ännu en gång mot Manchester City en jackpot-omgång, första spiken är inne.

Jakten på nästa spik inleds och landar till slut i ett ganska fult streckat Brentford i skrivande stund. Det fanns flertalet alternativ vi valde mellan här och visst finns det tecken som bidrar med ett bättre direkt spelvärde men variansen tog till slut överhanden. Förhoppningen är dessutom att strecken på ettan här kommer dala under dagen och i våra ögon är Saints alldeles för svaga för att kunna göra något större väsen av sig här. Trendar Brentford ner under dagen på streck och/eller oddset så kan vi ha en kanonfin spik som många missar.

Halvgarderingar

Som vi nämnde tidigare kommer reduceringsverktyget dra ett stort lass idag, vi spänner därför inte bågen allt för mycket i denna del av bygget. Att plocka bort något fult tecken redan i ramen är dock aldrig fel. Vårt enda värdeskapande move på halvorna blir att vi vaskar Nottingham hemma mot Wolves. ”Vargarna” har inlett med två raka torsk men spelschemat har inte varit gynnsamt, minst sagt. Arsenal och Chelsea byts nu ut mot Nottingham och vi tycker det finns ett fint läge att studsa tillbaka och ta en eller tre poäng.

Tre halvor återstår innan vår maffiga ram är klar. Tre defensiva halvor blir det som knyter ihop säcken. x2 Stoke, x2 Preston och en hårdrocksnäve i Portsmouth-Sunderland närmare bestämt. De tre tecken som utelämnas här ökar inte svårighetsgraden på vårt bygge nämnvärt samtidigt som vi på vissa håll faktiskt skakar av oss ett gäng rader från svaga spelare (vasken av Oxford primärt).

Reducering

Med en så pass stor ram så har vi mycket att bita i här, hela 91% reduceringsgrad landar vi in på idag.

Gul, exakt en av Leeds och Bromwich ska vinna.

Grön, exakt två av Fulham, Bristol City, Millwall och Stoke ska vinna.

Blå, minst en av Leicester och Wolverhampton ska vinna.

Röd, max en av Bournemouth och Sunderland får vinna.

Färdigt spelförslag för 2880 kronor

Lycka till i jakten på 13 rätt!