Big 9 med jackpot

Publicerades den 6 september 2024

Riktigt grå historia i lördags när favoriterna radade upp sig. Det lilla positiva vi kan ta med oss är jackpotpengarna som flyttas till denna runda. När det är ”uppehållskupong” blir omsättningen direkt lägre och därmed bättre spelvärde för oss som jagar jackpoten. Låt det smälla!

Som vanligt plockar vi fram Miljongängets Mega Jackpot vid dessa tillfällen. System i fler prisklasser finns givetvis med!

Veckans Big 9-kupong

ATG väljer att mönstra en renodlad landskampskupong. Det innebär nio matcher från Nations League varav fyra på lördagen och fem på söndagen. Ganska favoritbetonat men hopp om skrällar finns sannerligen. Flera av de större länderna hade problem att bryta ner sina motståndare under torsdagens matcher och vi tror att den trenden kan hålla i sig. Nu letar vi upp veckans tre bästa drag!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Även om Sveriges försvarsspel var darrigt så såg det stundtals lovande ut offensivt mot Azerbajdzjan. Hemma mot Estland talar allt för kross, 1 + över känns givet! Men vi vill bjuda på en lite mer utmanande spik under denna rubrik. Valet faller på Spanien! De lyckades inte spräcka nollan borta mot Serbien trots 20+ avslut. Men anfallsglädjen från EM-slutspelet verkar bestå! Ny bortamatch och denna gång mot Schweiz. Alplaget fick en motig start via 0-2 mot Danmark och två röda kort. Det innebär att navet Granit Xhaka är avstängd och det är givetvis ett megaavbräck. Spanien lär vara segersugna och vinner nu!

Bästa över/under på Big 9

Irland-England andas en hel del nerv och stormatch. Derbyt är viktigt för både spelare, ledare och publik. England givetvis berättigad favorit men spelet haltade under EM och med tillfällig förbundskapten vid rodret är frågetecknen många. Gissningsvis sätts defensiven främst likt Southgate gjorde? Irland brukar kunna streta emot vettigt på hemmaplan och vi ser framför oss en rätt krampaktig historia. 0-0, 0-1 ligger nära tillhands. Undern steckas lågt på Big 9 och vi tackar för fyndet!

Bästa skräll på Big 9

Skrällarna under denna rubrik har gjort jobbet förtjänstfullt på sistone, nu jobbar vi in en till! Dock kommer vi medvetet ta det lite lugnare denna vecka. Jackpotpengarna finns i 9-rättspotten och vi ska inte spela dumdristigt i ivern att skaka av oss motståndarna. Därför väljer vi att placera ut vårt wildcard i matchen Danmark-Serbien. Danskarna är berättigad hemmafavorit men när det drar upp mot 60 % vill vi gärna gardera. Serberna såg småfina ut mot Spanien och danskarna kommer få jobba hårt för att vinna här. Wild card och så hoppas vi på skrällen, optimalt vore en tvåa + över!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Danmark-Serbien Wildcard
team-skrallen
Spiken
  • Spanien
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Irland-England
team-draget
Köp en andel!