Europatipset med Sverige på kupongen

Publicerades den 8 september 2024

Stryktipset blev en sömnig historia – 10 favoritsegrar innebar att 13 rätt gav blyga 5 090 kr. Det enda positiva med gårdagen är att vi får ytterligare en jackpot nästa helg, då med klubblagsfotboll och förhoppningsvis en stor pott att spela om. Innan dess är det dock flera stationer längs vägen på poolspelsbussen – nästa stopp blir Europatipset.

På dagens Europatipset förslag kommer vi att använda grundramen från Miljongängets Roliga R – det vill säga 7 hel, 3 halvor och och 3 spikar. Med hjälp av reduceringsverktyget ska vi sedan successivt kapa systemkostnaden till rimliga nivåer. Vill man köpa en andel i grundramen gör man det här för 268 kr per andel (totalt 8 andelar).

Spelförslag Europatipset

Det är tre stora favoriter på kupongen – Sverige, Portugal och Slovakien. Hur man hanterar dessa kommer i allra högsta grad sätta tonen för hur offensivt man kan vara därefter. Det är helt ok att spika 1, 2 eller kanske tom 3 om man verkligen spelar för skrällar där bakom. I spelförslaget väljer vi en defensiv mellanväg – det vill säga två av dessa spikas. Valet faller på Sverige och Portugal.

Sverige har haft stökig uppladdning inför matchen med ett öppet minikrig i media mellan Hugo Larsson och JDT men det ska inte spela någon hemma mot Estland. Sverige har en hög kvalite i truppen rent offensivt. Nuvarande 93% är givetvis iskallt men vi hoppas och tror att de sena pengarna ratar Sverige i något högre grad än vad de tidiga har gjort (så brukar det vara när Sverige spelas.

Portugal vann övertygande hemma mot Kroatien och Skottland är inte av samma kvalité. Torskade hemma mot Polen i premiären och det ser inte ljust ut för Skottland i grupp A. Vi spikar ettan!

Sista spiken blir en tuffare sådan – på IF Karlstad i derbyt mot FBK Karlstad. Hemmalaget slåss för sin överlevnad och bortalaget har mindre att spela för med sådan ska inte spela någon roll i ett derby – då vill båda lagen vinna. VI tycker IF har ett bättre lag och nuvarande 41% är mycket fint – tvåan spikas.

Tre halvgarderingar ska ut – det blir inte svårt att välja sidor här. Vi väjer Cartagena och Elche – som av någon konstig anledning helt väljs bort när första miljonen är omsatt. Kraftigt understreckade lag med rimliga poängchanser. Avslutningsvis blir det en gubbe i match 6.

Reduceringar

17 496 rader är lite väl stort en omgång likt denna. Vi tar fram verktygslådan och kapar radkombiantioner i ”båda ändarna” – för att skapa ett konkurrenskraftigt bygge. Till vår hjälp har vi vassa reducering.se

I verktygslådan  hittar vi multipla användbara funktioner  som vi ska använda till vår fördel.

Gul färg – först ut blir en färgreducering. Vi är ute att balansera upp systemet och vill ta med oss en favoritseger/fall in i mål. Exakt 1 av Danmark och Spanien måste vinna.

Röd färg – när vi spikade Sverige/Portugal måste vi försöka fälla någon av de andra. Kroatien / Slovakien ringas in – max en får vinna

Blå färg – Eldense 1X, Ängelholm 1x och gubbe i match 12 gillar vi- minst två måste gå in

Grön färg – vi fortsätter på värdespåret. Bulgarien, Cartagena och Elche ringas in – minst två behöver vinna.

Oddsreducering– i gårdagens inlägg använde vi oss av det smarta oddsreducering – det gör vi även idag. Vi talade innan om att vi ska hitta en solid balans – det gör vi genom att ställa in oddsreducering från 100k-400k. Det kan upplevas lite läskigt att sätta ett maxtak på oddsreducering (fomo osv) men vid omgångar likt denna måste vi ha koll på svårighetsgraden.

Utdelningsreducering – vi är ute efter bra betalt när vi får 13 rätt. Vi litar på utdelningsprognosen och ställer in att vi vill ha minst 200 000 kr de gånger vi får 13 rätt.

Bygget är färdigt. Staplarna ser kanon ut och går vi i mål kan det bli rejält betalt – utan att vi på något sätt spelat för svårt sett till omgångens förutsättningar. Klicka nedan för att komma till spelförslaget. 

Spelförslag för 1 183 kr (93 % reducerat)

Skrällen
  • Elche
team-skrallen
Spiken
  • Portugal
team-spiken
Draget
  • IF Karlstad
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget

Guide med de bästa oddsbonusarna till hösten 2024