Big 9 med 1 mille jackpot!

Publicerades den 13 september 2024

Det gick inte att fälla drakarna förra helgen, favoriterna vann och utdelningen för 9 rätt stannade på 854 kr. Spelförslaget var rätt ute och satte 9 rätt utan större problem, trist att vi inte fick med oss ett par skrällar…

Men det positiva är att vi ser en smaskig jackpot denna helg! 1 miljon för att vara exakt!  Vi gör ett nytt försök att tvinga fram några fina skrällar och en fet träff på 9 rätt!

Som vanligt plockar vi fram Miljongängets Mega Jackpot vid dessa tillfällen. System i fler prisklasser finns givetvis med!

Veckans Big 9-kupong

Skönt med storligorna tillbaka och kupongen består av sex fina PL-matcher (City-Brentford lämnas utanför) samt Empoli-Juventus från Serie A och två spanska La Liga-matcher.  Trots att Man City inte kom med på kupongen så är det gott om tydliga favoriter. Det blir som vanligt en skör balansgång mellan att jaga skrällar och att inte spela FÖR tufft med tanke på jackpoten som ligger i 9-rättspotten. Häng med så balanserar vi igång!

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Crystal Palace har fått en kämpig start i PL, åtminstone rent poängmässigt. Tre vettiga insatser har bara genererat en enda poäng (1-1 senast mot Chelsea). Här blir det perfekt läge att få utdelning och plocka säsongens första trea! Leicester som kommer på besök har även de bara en poäng och har inte alls sett särskilt bra ut. Risk att det blir en lååång men bara ettårig sejour i Premier League. Stark etta som inte alls verkar streckas lika groteskt som en del andra favvar på lappen!

Bästa över/under på Big 9

Brighton har fått en superstart med nye tränaren Fabian Hürzeler. 31 år ung och en spännande profil! Ska Brighton bli ett riktigt topplag denna säsong? Inte alls omöjligt… Hemma mot Ipswich finns givetvis stor chans till ny seger och framförallt tror vi på en öppen historia där vi tror att Ipswich kommer bidra med minst ett mål. Över 2,5 mål har stora chanser att vara klart redan efter en timmes spel gissar vi. Stabilt drag!

Bästa skräll på Big 9

Empoli-Juventus och två lag som mår bra. Båda är obesegrade än så länge och imponerar. Nu kommer Juve få stort förtroende av svenska folket, över 70 % troligen. Det är runt 15 procentenheter för högt och då öppnar sig ett magnifikt värde på 1X. Ett ganska tufft drag men som hjälper oss att städa bort de allra sämsta radkombinationerna. Den som vill vara ÄNNU tuffare kanske spikar X+Under i matchen, luktar 0-0 eller 1-1!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Empoli 1X
team-skrallen
Spiken
  • Crystal Palace
team-spiken
Draget
  • Över 2,5 mål Brighton-Ipswich
team-draget
Köp en andel!