Årets största jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 21 september 2024

Idag skulle vi vilja påstå att det är en av de största spelhöjdpunkterna för året. Det är nämligen årets hittills största jackpot på Stryktipset – ca 20 miljoner kronor. Det kommer som en följd av förra veckans näst intill omöjliga Stryktipskupong som ingen i landet lyckades lista ut. Ta fram ritblocket, samla kompisarna eller köp en andel i Sverige vassaste spelombud – den här omgången vill man inte sitta vid sidlinjen!

I sann Stryktipsanda representerar Premier League och Championship hela kupongen. Det är en något favoritbetonad utformning där hela åtta lag ger under 2,00 på oddsmarknaden men det ska finnas gott om potential för favoritfall lite här och var. 

Idag kommer spelförslaget använda samma grundram som systemet “Mljongängets Vassa R-system” – det vill säga 3 spikar, 2 halvor och 8 helgaddar. Vi kommer sedan använda vassa reducering.se för att skapa ett unikt och konkurrenskraftigt system med chans på de stora pengarna. Vi hugger in direkt!

Spelförslag Stryktipset 21/9

Spelstrategin vid omgångar med stor jackpot ska skruvas på en aning. Tittar vi på omsättningsindikatorn hos reducering.se säger den 111% återbetalning. När det betalas tillbaka så mycket från prispotten behöver vi inte spela alltför svårt – det finns mängder med radkombinationer med positivt väntevärde att välja på. Vi kommer därför att sikta på att ha flertalet av våra rader mot sexsiffriga utdelningar. 

Omsättning Stryktipset

Spikar

Det finns faktiskt flera attraktiva spikval i skrivande stund – inte minst från Championship. Efter noga studerande av kupongen landade vi med följande spiktrio:

  1. Bristol City (56%) – hemmalaget har två raka förluster medan nykomlingen Oxford har två raka segrar – det antar vi är anledningen till att vi kan få en klar favorit till korrekt värde. Det är inget snack om att det är Bristol City som är klara favoriter i matchen och 56% är på tok för bra för att säga nej till. Kanonspik!
  2. Coventry (55%) – detsamma kan sägas om Coventry. Lag med några sämre matcher i bagaget som ratas av de tabelltittande pengarna. Det är faktiskt en drömsituation för oss när lag med tydligt favoritskap spelas ned på grund av fel anledningar – en korrekt streckad 1,76 är alltid bra!
  3. Sheffield U (64%) – Sista spiken blir på Sheffield U hemma mot Derby. Inte ett lika vasst tecken som ovanstående men likväl attraktiv. Nu har vi en spiktrio som bidrar med både balans och spelvärde – det är sällan man sitter så här nöjd inför garderingarna!

Garderingar 

Två halvor ska ut – vi väljer att “ta ställning” i båda fallen. Storlaget Manchester United är inte vad de än gång var och oddsätts helt korrekt till runt 2,40 att vinna matchen. Svenska folket är inte lika pigga på att acceptera det nya rådande läget  – då ställer vi oss på motsatt sida. United kastas i papperskorgen. 

Vi gör detsamma med Newcastle. Fulham är en klurig bortamatch – vilket bekräftas av den höga oddssättningen.  När 7,5 miljoner är omsatt är 44% av pengarna på Newcastle – det tycker vi är minst 5% för högt. 1X på Fulham blir ett bra ställningstagande utan att det är för offensivt!

Ramen på 26 244 rader är satt. Ska man spela på egen hand är det kanske lite väl offensivt att lägga en månadslön på systemet. Då passar ett reduceringsverktyg perfekt – nu ska vi kapa rader från en bra grundram för att få ned kostnaden till rimliga nivåer!

Till vår hjälp har vi som vanligt reducering.se

Reduceringar

Vi inleder med några färgreduceringar:

Blå – en ”exaktreducering” är ett mycket bra sätt att balansera upp ett system. Vi ringar in Tottenham och Leeds – exakt 1 måste vinna!

Gul – vi gör samma sak på Leicester och Southampton – exakt 1 ska gå in.

Röd – vi måste säkerhetsställa några större skrällar på kupongen. Aston Villa, Liverpool och West Bromwich ringas in – minst 1 max 2.

Grön – Avslutningsvis tar vi ett offensivt avstamp mot några spelvärda lag. Crystal Palace, Fulham och Luton ringas in – exakt 2 ska gå in.

Sedan uppdateringen av reducering.se har det tillkommit några nya sätt att reducera på. Odds & utdelningsreducering är kanske vår största favorit – genom bara några få klick kan man kapa kalla rader. Vi ställer in att både oddset och utdelningen ska vara minst 100 000 – vilket brukar vara nivån där vi slipper att betala för rader som leder till ingen utdelning vid 10 rätt.

Nu har vi gjort 26 244 rader till 830 rader.  Precis som vi tidigare nämnde vill vi att majoriteten av raderna ska ha en sexsiffrig svårighetsgrad vid omgångar med stor jacke – prognosen indikerar att ungefär 95% av våra rader är inom det intervallet.

→ Reducerat spelförslag för 830 kr (96% reducerat)

→ Miljongänget Vassa R-system för  230 kr per andel (samma grundram)

Skrällen
  • Crystal Palace
team-skrallen
Spiken
  • Coventry
team-spiken
Draget
  • Fulham
team-draget
Köp en andel till årets största jackpot på Stryktipset

Missa inte veckans uppsnack inför Stryktipset med 20 millar i jackpot!