Europatipset ger oss chans till revansch!

Publicerades den 22 september 2024

Likt vi förutspådde igår så blev det fantastiska förutsättningar att spela Stryktipset igår. Omsättningen kravlade sig upp till 32,3 miljoner men med 20 miljoner jackpot innebar det att det var nästan 100 % återbetalning till oss spelare, otroligt läckert! Allt väl så långt… Det som sedan hände mellan kl 17:40-17:55 vill vi och många andra helst glömma. Ruggiga lägen med sexsiffriga 13-rättare förvandlades på några få minuter till för många favoritsegrar och en utdelning som sköts ner till 20 000 kr. Dessutom försvann utdelningen på 11 och 10 rätt (15 mille jackpot på lördag).

Nåja, härdade av många års poolspelande vet vi att det kommer tillfällen när de sista plingen går med oss och sexsiffriga vinster ökar till sjusiffriga diton istället. Det viktiga är att ha gjort ett vasst jobb innan spelstopp och byggt bra system… Vi kastar oss upp på hästen igen och gör det med jackpot på Europatipset och en helt makalös kupong sportsligt sett. Matcher som Man City-Arsenal, Inter-Milan & Malmö FF-Häcken är fotbollsgodis deluxe!

Spelförslag

Dagens spelförslag hämtas från systemet Miljongängets Jackpotjakt. Ett av de större matematiska systemen i DBS-butiken denna söndag. Endast sex andelar som tillsammans bildar ett 7776-raders system, det vill säga fem helgarderingar, fem halvgarderingar och tre spikar.

Typisk söndagsmorgon-status på Europatipset där en del favoriter är abnormt överstreckade. Men vi vet att skarpare pengar efterhand kommer justera dessa till rimligare nivåer. Men vi ser faktiskt en hel del lag, ja till och med favoriter under 2,00 i odds, som är trevligt streckade.

Vi ringar först in dagens tre spikar. Man City är given att hugga. 51 % i skrivande stund är ett fynd, lär väl dra sig upp mot 60 % men vi är ändå inte blyga för spiken i toppmötet mot Arsenal. Inget av lagen imponerade i Champions League-matchandet i veckan, varsin 0-0-match mot italienskt motstånd. Mest oroande för Arsenal som var riktigt bleka mot Atalanta och skall vara tacksamma för sin pinne från Bergamo. Stark etta, City vinner!

Vidare spikar vi Malmö FF hemma mot Häcken. Främsta motivet till spiken är Häckens bedrövliga försvarsspel. Hur ska de kunna freda sig mot Malmö här? MFF visserligen nollade i sina två senaste matcher, men det var på bortaplan. Hemma på Eleda igen kan det bli åka av, likt förra hemmamatchen mot Djurgården (4–0). Stark etta! Slutligen spikar vi även Stuttgart i fina tyskmötet mot Dortmund. Stuttgart imponerade stundtals stort i CL mot Real Madrid, men förlorade till slut. Tvärtom för Dortmund. De gjorde ingen särskilt bra match men vann ändå mot Club Brugge. Ettan till under 40 % blir ett bra komplement till andra två favoritspikarna.

Nu ska tio garderingar ut, fem hel och fem halv. Halvorna blir till fyra femtedelar så kallade hårdrocksnävar (1-2). Det är stor skillnad på hur svenska folket streckar kryssen kontra underdogen trots att det i många fall nästan är samma sannolikhet för att det ska ske. Då är det givet att vi markerar det mest spelvärda tecknet! Vi gör ett undantag, i matchen Rayo-Atletico Madrid nöjer vi oss med X2. Krysset är bra värde på där och vi sänker den totala variansen på vårt system via det valet.

Vi har massvis med radkombinationer som har chans till riktigt höga utdelningar. Men totaloddsen = svårighetsgraden på vårt systembygge är ändå inte alarmerade hög. Bra förhållande då vill säga! Gillar du det du ser – häng med på en andel i systemet Miljongängets Jackpotjakt – nu! 

Reduceringar

Låt oss även lägga till lite exempel på hur systemet kan trimmas via www.reducering.se via tre färgreduceringar som kommer förvandla 7776 rader till 1824 rader:

Blå: Brighton & Roma markeras. Två ganska okej favoriter sett till streck och vi sätter kravet att exakt ett av lagen ska vinna. Det ger oss 50-25-25 som streckfördelning i deras matcher, perfekt!

Gul: Fyra hemskt överstreckade favoriter med odds runt 1,70-1,80 markeras. Krav sätts att minst en men max två ska gå in. Här jobbar vi alltså bort två favoriter.

Grön: Bologna & Brage markeras, minst en ska gå in. Två riktigt fina drag som vi gärna trycker lite extra på.

Se spelförslaget på 1824 rader här! 

Köp en andel och spela med Miljongänget!