15 miljoner jackpot på Stryktipset

Publicerades den 28 september 2024

15 miljoner jackpot på Stryktipset idag och det är bara att tacka och ta emot som spelare. Visst har det blivit jackpot på jackpot ett tag nu, detta beror ju oftast på tråkiga utfall omgången innan. Det är givetvis tråkigt men utfallen är inget vi kan styra över och det enda viktiga är att vi har fått bra förutsättningar som spelare gång på gång under en period nu. Dags att ta betalt nu samtidigt som totaloddset blir sådär lagom svårt!

Miljongängets andelar

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se och idag använder vi oss av samma ram som ”Miljongängets 13-jakt” (401kr/andel) inne i ombudet, 4 spik, 3 halvor och resten helgarderas. Reducering.se är marknadens vassaste reduceringsvertyg och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Kupongen

Sex matcher från Premier League och resterande sju hittas från The Championship, det är gåtan som ska lösas. Liverpool och Arsenal sticker ut som väldigt stora favoriter och kommer givetvis streckas hårt. Frågan är hur vi gör här, jackpot-pengarna ligger 13-rättspotten men en allt för enkel väg dit dödar självklart all potential. Allt som allt en ytterst trevlig runda, insättningsgränserna kan spöka för många som inte vårdat sin spelrulle så här i slutet av månaden vilket gör att omsättningen kan halta en hel del. Ni som läst våra inlägg tidigare vet hur mycket vi trycker på att optimala förutsättningar för oss spelare är låg omsättning kombinerat med jackpot.

Spika

Här blandar vi från lite olika fack och först ut blir spiken på Liverpool. Låg varians och vid bra chans på 13 rätt med fin utdelning så finns möjlighet att hedgea ut sig då matchen börjar 18.30. Vi höjer sedan svårighetsgraden en aning, dock fortfarande lag med höga vinstchanser via Chelsea och Middlesbrough. Bygget har nu inletts väldigt defensivt men vi måste ha i åtanke att prio är att ta oss till 13 rätt. Det är dock viktigt att systemet är viktat att ge utdelning även på tiorna när 13 rätt väl sitter, annars försvinner en alldeles för stor del av återbetalningen. Det är således helt okej att ha ett relativt defensivt bygge så länge golvet är högt.

Sist ut blir Brentford hemma mot West Ham, bågen spänns en aning men förhoppningen är att priset vid spelstopp kommer vara ganska attraktivt. Allt som allt har vi knåpat ihop en trevlig balans i vår spikkombination. Det viktiga är egentligen inte balansen i enskilda sektioner så som spikar, halvor osv, helheten är så klart det viktigaste men med en bra grund gör att det blir enklare att knyta ihop säcken.

Halvgarderingar

I Arsenal-Leicester använder vi oss av ett ”lyxkryss” och spelar 1x, värdet är inte tillräckligt stort på tvåan för att vi ska vara villiga att betala för den. När oddset på dogen är uppe på 16 gånger degen vill vi ha bra mycket mer värde än någon ynka procent för att öppna plånboken. Everton vaskas hemma mot Crystal Palace, smått överstreckad etta som gärna tas bort från ramen med vinstchanser likt denna. Everton är verkligen inget att hänga i granen denna säsong.

Vi nämnde tidigare i inlägget att vi ville ha ett högre golv, det kan vi göra vi vaskningar i ramen och/eller med hjälp av reduceringsverktyget. Vi kommer använda oss av bägge delar. I vår sista halvgardering tar vi ett lite mer offensivt beslut. Hemmafavoriten Hull utelämnas från ramen som i skrivande stund streckas orimligt högt. Här gör vi ett väldigt effektivt move som har bra utväxling i målet att ta betalt även för tiorna.

Reducering

Vi behöver göra ytterligare drag för att säkerställa utdelning på 10 rätt och väljer att placera gula utgångar på Arsenal och Leeds med kravet att max en får vinna.

Blåa utgångar placeras på Nottingham, Millwall, Burnley och Sheffield United med kravet minst en, max två. En väldigt effektiv reducering, här slår vi två flugor i en smäll. Svårighetsgrad och potential bakas ihop i ett nafs.

Sist ut blir gröna utgångar på Crystal Palace och Sunderland där vi vill ha minst en seger av dessa bortalag.

Färdigt spelförslag för 2240 kronor (61% reduceringsgrad)

Stort lycka till, nu kör vi!