Dags för jackpot-smäll på Big 9!

Publicerades den 4 oktober 2024

Favoritsegrarna radade upp sig i lördags och ”Nian” betalade bara 3000 kr. Inte en omgång att träffa rätt eller att sörja. Vi kan istället glädjas åt en jackpot denna lördag och fina förutsättningar för att söka upp nästa storvinst! Välbalanserade system och en gnutta tur så är vi där och slåss om de stora pengarna….

Som vanligt när det är jackpot så rullar vi ut Miljongängets Mega Jackpot som alltid har potential till höga vinster! System från 100 kr och uppåt finns laddade i den välsorterade DBS-butiken!

Veckans Big 9-kupong

Endast fyra matcher från Premier League denna vecka. ATG tar bort både Man  City och Arsenal vilket känns bra. Dock ser vi två större favoriter på lappen ändå (Real Madrid och Inter). Men ändå kul med så mixad lapp, fyra engelska, två italienska och tre spanska! Totalt sett en trevlig textur med de två nämnda favoriter och sedan jämna och kluriga matcher att hantera.

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Brentford var överlägsna i början mot West Ham senast men lyckades inte knyta ihop säcken och den fräcka spiken dog därmed. Denna vecka tar vi återigen en vass spik som kanske inte så många andra ”vågar” ta! Bournemouth borta mot Leicester får vårt förtroende! Bourne avfärdade enkelt en annan nykomling (Southampton) i måndags och ser stabila ut. Har några klasspelare och ska vara given favorit här. Odds runt 2,20 bekräftar detta. Leicester har inlett okej men fotbollsögat säger ändå att de kommer få en slitsam säsong. Tror inte hemmaplansfördelen räcker till här utan vi hugger den fräcka tvåan!

Bästa över/under på Big 9

Underspelet i Bologna-Atalanta till läcker streckprocent hittade rätt i lördags. Vi fortsätter på temat underspel men denna gång en tydlig favorit… Getafe-Osasuna doftar verkligen inte målfest. Framförallt hemmalaget är ruggigt tighta vilket målskillnaden 5-6 på åtta spelade matcher vittnar om. Osasuna lite mer målglada men it takes two to tango så att säga… Under 2,5 mål spikas gärna och det är ett bra sätt att spara in tecken för att kunna gardera andra favoriter på 1×2-spelet exempelvis.

Bästa skräll på Big 9

Äntligen! Ja, så kändes det nog för Everton-supportrarna i lördags när de lyckades vända mot Crystal Palace och VINNA! Stärkta av den segern tror vi att laget kommer göra ännu en bra insats denna helg. Newcastle kommer på besök och även om de tog en stark pinne senast mot Man City så har det hackat en hel del i deras maskineri. Isak är skadad och det ser trubbigt ut framåt. Tvåan streckas långt över 50 % och det är direkt felaktigt. Superfint värde på 1X och då tar vi gärna det draget för att skapa höjd i vårt system!

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Everton 1X
team-skrallen
Spiken
  • Bournemouth
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Getafe-Osasuna
team-draget
Köp en andel!