Ny jackpot – nya möjligheter

Publicerades den 6 oktober 2024

Ny jackpot – nya möjligheter. Idag är det Europatipset som står inför och det är en smygtrevlig kupong. Det blandas bland annat Premier League med La Liga, Serie A och charmiga Allsvenskan. Lyckas man att träffa rätt på sina drag kan det bli en rejäl skjuts i plånboken!

Det är ca 4 miljoner kronor i jackpot och det är inget riktigt stor favorit som ”förstör” kupongen. Chelsea, Barcelona, PSG och Bayern München är givetvis stora favoriter men deras vinstchanser uppgår inte till mer än 60-65% – vilket gör det sannolikt att några av dem tappar poäng. 

Idag bygger vi ett större spelförslag med systemet “Miljongängets Stora U-system” – vilket kostar 981 kr per andel. 8 helgarderingar, 3 halvor och 2 spikar på ramen. Sitter systemet och vi får med oss 3-4 utgångar så är chanserna för 13 rätt som allra störst. Nu hugger vi in på spelförslaget!

Stora U-systemet

Bayern München hade en tråkig kväll i Champions League när man överraskande torskade mot Aston Villa på bortaplan. Vi räknar med ett hungrigt och revanschsuget Bayern. Nuvarande 68% i streckprocent lockar dessutom- vi tar in den tyska storklubben som spik nummer 1!

Den andra spiken bli en mer offensiv sådan. Tottenham med Kulusevski i spetsen har fått upp ångan senaste tiden och har sett väldigt bra ut. Borta Brighton är inte på något sätt en enkel men vi tror få kommer att våga spika Tottenham – då kan det bli en bra chans för oss som vågar ta in dem i båten. Har goda chanser att droppa i procent sista timmen. 

Tre halvor ska ut – det blir två stycken oavgjorda resultat som tas bort. Både krysset mellan Sevilla- Real Betis och mellan Norrköping – Göteborg är kraftigt överspelat i skrivande stund. De må vara jämna odds inför men så pass överspelat måste vi ta ställning mot Svenska folket – dubbelgubbe spelas. 

När vi använder en så pass stor ram som på Stora U-systemet vill vi ta ned svårighetsgraden något. Då blir det Nottingham som klivs, vi nöjer oss med 1X på Chelsea. Ramen är byggd och klar – det går inte att komma ifrån att potentialen i bygget är stort- jobba medstuds ochn det kan bli en trevlig söndagskväll. 

Spelförslag för 981 kr per andel (Stort U-system)

Fin jackpotomgång med förväntat högt spelvärde. Häng med oss när vi jagar nästa storvinst

Dagensbästaspel
DBs icon
Skrällen
  • Monza
team-skrallen
Spiken
  • Bayern München
team-spiken
Draget
  • Tottenham
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget

Igår var det nära 13 rätt på Stryktipset men Newcastle lyckades in vinna sista matchen som hade inneburit 13 rätt på Miljongängets R  Big 10 hel 3 spik – trots bland annat en straffspark. Surt sa räven – idag gör systemet det stort r-systemet ett nytt försök att nå hela vägen. En andel kostar 329 kr! Nedan hittar ni ett gäng av de öppna andelar till Europatipset med ca 4 miljoner in jackpot!

→ Miljongängets R 10 hel 3 spik (329 kr per andel)

Miljongängets 220 (220 kr per andel)

→Miljongängets Jackpot Mix (535 kr per andel)

→Miljongängets Jackpot U (246 kr per andel)

→Björnligans Säkra U (73 kr per andel)