Extrapengar på Hockeybomben samt Europatips

Publicerades den 10 oktober 2024

En landslagvecka ska gnuggas igenom, inte allt för kul alltid men dagens Europatips känns ändå ganska inbjudande. Enklaste vägen mot 13 rätt är inte alls så enkel som det ibland kan vara dessa uppehåll. Motståndet kommer vara ytterst svagt så det kommer finnas möjligheter, dock kan det vara värt att spela med lägre insats än vanligt. Det riktiga krutet bör istället läggas på Hockeybomben som idag har 300.000 extra i potten, en otroligt fin spelform för oss värdejagare.

Vi kommer köra två spelförslag idag, ett på Europatipset och ett på Hockeybomben. Givetvis använder vi oss av reducering.se för att ta bygget i mål men vi kommer använda oss av två systemmallar från vårt ombud inne hos Svenska Spel. På Europatipset kör vi ramen för Miljongängets R- Storslam och på Hockeybomben är det Miljongängets Stora Hockey som gäller.

Europatipset

Först ut blir Europatipset idag, en fet ram som sedan reduceras ner hårt, endast tre spikar och en halvgardering. Vi singelstreckar Italien, England och Azerbajdzjan, tre lag i olika oddsintervall. Halvgarderingen läggs på 1x i matchen mellan Bolivia och Colombia. Tvåan här är extremt ful och även om vi använder reduceringsverktyget flitigt idag så är det alltid bra att höja golvet en aning redan i ramen. Resterande 9 matcher helgarderas vilket gör att vi får ett enormt spann i odds och utdelningsprognoserna. 

Dagens runda kommer inte locka till sig en allt för stor prispott att ta del av när 13 rätt väl spikas. Därför gäller det att korta ner rejält i båda ändar av systemet. Dåliga rader ska bort (som vanligt) men även en hel del i toppen bör kapas för att anpassa oss till dagens prispool. Miljongängets R-storlsam är som sagt ramen som gäller.

Färdigt spelförslag 1200 kronor (97% reduceringsgrad)

Gula utgångar placeras på favoriterna Norge, Gibraltar, Ecuador, Argentina och Brasilien med exaktkravet om två. En effektiv reducering som passar ändamålet perfekt att höja golvet och sänka taket.

Gröna utgångar placeras på Irland, Bolivia och Slovakien med kravet att minst två ska sitta. Fina värdetecken som vi mer än gärna viktar större delen av vår insats mot.

Blåa utgångar placeras på Armenien och Wales med kravet att minst en ska vinna.

Sist ut blir en oddsreducering, vi ställer in kravet att totaloddset max ska vara 400.000 kronor, perfekt för denna runda. Ha dock i åtanke att dessa reduceringar blir än mer effektiva ju närmre spelstopp vi kommer då oddsen satt sig ordentligt.

Hockeybomben

300.000 extra i potten som sagt, godis! Full matta i dagens SHL och underhållningsfaktorn samt spelvärdet är skyhögt. Färjestad-Frölunda, Brynäs-Leksand och Modo-Växjö står för dagens gåta.

Ramen idag:

Färjestad (3,4,5,6,7) – Frölunda (1,3,4)

Brynäs (2,3,4,5) – Leksand (1,2,3)

Modo (1,2,3,4) – Växjö (1,2,3,4,5)

Relativt stor ram (Miljongängets Stora Hockey) som nu ska bantas ner till önskad nivå.

Färdigt spelförslag för 917 kronor (75% reduceringsgrad)

Gula kravet med max en på långskotten kan tyckas konstig för många men precis som på ET/ST är det inte alltid försvarbart att betala för helt sinnessjuka kombinationer. Vi ser mer än gärna att ett av dessa tecken går in men mer än så är vi inte beredda att betala för i denna kategori.

Den gröna färgreduceringen är den som sätter tonen för bygget, mer ”humana” tecken oddsmässigt som på ett fint sätt skapar ett fint golv i bygget.

Sist ut blir en blå färgreducering som ringar in vår rams mest betrodda tecken där vi vill att minst en ska sitta. Detta för att hålla variansen i schack.

Stort lycka till idag denna trevliga torsdag!