Stryktips i uppehållstider

Publicerades den 12 oktober 2024

Landslagsuppehåll och vi såg bland annat Sverige göra en fantastisk första halvlek borta mkt Slovakien igår kväll. Ett högt pressande landslag med dessutom ett frejdigt offensivt spel där laget bara öste. även inledningen av andra halvlek är riktigt bra där man med lite flyt kunde fått in både en och två bollar första minuterna. Överlag tog Sverige sig till otaliga situationer där man hotade Slovakien – som på de större scenerna visat att man kan mäta sig mot de större nationerna. Två-målsledningen som tappades är såklart sur och sista 40 är väl inte något extra. Överlag tycker nog de flesta som tittade att det här var en match som gav oss lite hopp tillbaka.

I och med landslagsuppehåll har vi ingen Premier League på veckans Stryktipskupong. Det är just fyra landskamper som efterföljs av de lägre engelska divisionerna League One och Two. Kommer med stor sannolikhet dra ner intresset något för dagens runda, men vi gör jobbet och ska istället försöka använda ointresset till att än mer använda vår erfarenhet av systembyggen i poolspelen. Svenska folkets streckande går att följa, och det går i många fall också att förutse. Vilka lag kommer droppa av i % och var lägger stryktipstipparna sina spikar.

Detta går dessutom att följa i realtid inne hos Reducering. Under trender kan du se vilka lag som fått mer resp. mindre streck på sig under vald tidsperiod ända fram till spelstopp.

Här på förmiddagens – i dagens textanalys – bygger vi i Miljongänget ett av våra populära andelsspel. Systemet Miljongängets U-5-6-2. Två spikar i kombination med sex halvgarderingar ska kratta manegen till 13 rätt. En andel här kostar 97kr/st och du är då med på ett reducerat system där vi använder oss av Svenska Spels U-funktion. Sju tecken markeras som utgångstecken där kravbild finns.

Spikförslag

På dagens U-5-6-2 kommer vi att välja två olika typer av spikar.

Portugal som är ett av Europas, ja även världens bästa landslag när man spelar på topp möter ett polen som nog få anses vara lite på dekis. Det är Nations League såklart, vilket ska tas i beaktning. Vi har sett trötta insatser från nationer här förr. Men här ska Portugal, som i landslagssammanhang nästan alltid är att lita på – det finns alltid en bra prestation på lager. Streckas i nuläget strax under 60%. Förhoppningsvis håller den sig där även om vi kan ha en viss oro att den smyger över 60-strecket när vi närmar oss 16:00.

Vår andra spik hämtas i League Two där ett offensivt Bradford möter ett mer defensivt hemmalag i Tranmere. I nuläget ganska jämna odds, vilket mest troligt kommer stå sig om inga extrema team-news inkommer. Bradford streckas av svenska folket som knapp favorit, men att många väljer att spika laget idag tror vi lite mindre på.  I nuläget 37% vilket indikerar att det är en match som många väljer att helgardera och hitta spikar på annat håll. Mest troligt kommer vi landa in på max 40% , har vi tur svänger så ligger vi kvar på nuvarande nivåer. Bradford har inlett säsongen på ett något bättre sätt en Tranmere och framförallt kommer laget till denna matchen med ett lite lugnare spelschema i bagaget. Lite piggare ben i Bradford kan vi hoppas!

Halvgarderingar

Vi väljer att använda oss av en gubbgardering (1-2) där krysset utelämnas. Ett av de mest streckade kryssen i de engelska matcherna, men samtidigt det kryss som kanske står högst på oddsmarknaden i nuläget. Små marginaler såklart – men det är de små marginalerna som gör helheten vettig.

Utöver det väljer vi att utelämna fyra hemmalag i våra resterande halvgarderingar. Samtliga fyra lag streckas lite för mycket i förhållande till sin uppskattade vinstchans som ligger mellan 40-50%. Det är ett par slantsinglingar som ska hem – men när de slår väl ut så är vi ruskigt bra med!

Sammantaget har vi nu en systemram på 15.552 rader där majoriteten av raderna spelas mot det högre utdelningsintervallet. Det här är alltså inte ett system som i huvudsak slåss om pengarna om utdelningen stannar på femsiffrigt.

Häng på vårt fräcka systembygge här för 97kr/andelen

Vill du lämna in det här systemet själv så går det med reduceringar att få ner systemet till en lämplig kostnadsnivå. Det finns både färg, poäng och 1-X-2 reduceringar att använda. Bara atta testa sig fram och du kan få en mycket stor systemram att bli möjlig att lämna in på egen hand. In och testa på Reducering – helt gratis att använda.

 

Skrällen
  • Grimsby
team-skrallen
Spiken
  • Portugal
team-spiken
Draget
  • Bradford
team-draget
Miljongängets Stryktipsandelar