Premier League är äntligen tillbaka på Stryktipset!

Publicerades den 19 oktober 2024

Förra veckan var en riktig succé för Miljongänget – som stänkte dit 4 st 13-rätt och närmare en halv miljon tillbaka till ombudet. Förutom stigande form går det knappast att klaga på dagens förutsättningar heller. Premier League och Championship är tillbaka på en klurig kupong helt utan några stora favoriter. Det ser med andra ord precis ut som det ska göra på Stryktipset – nu ska vi försöka hitta nycklarna till 13 rätt!

Dagens största oddsfavorit är Middlesbrough – som i skrivande stund ger ca 1,70 på oddsmarknaden. Det är något helt annat än vad vi har vant oss vid på Stryktipset, där det nästan uteslutande varit minst 1 stor favorit kring 1,20. Den stora fördelen med att slippa dessa stora favoriter är att det blir betydligt fler rad kombinationer inom prispottens intervall (<10 000 000) och svårighetsgraden på de enklaste kombinationerna höjs – vilket minskar chanserna för tråkiga favoritparader med 0 utdelning på 10 rätt. Vi gillar verkligen kupongen idag. 

Ett spelförslag ska givetvis bearbetas. Idag använder vi oss en ram från “Miljongängets Stora R” – med 8 hel, 2 halvor och 3 spikar. Vi kommer att bygga på lite reduceringar hos reducering.se för att minska och effektivisera systemet. Vi kommer att spela mot spelvärde, sikta på utdelningar med rimliga chanser som ska ge bra betalt och våga utelämna överstreckade favoriter.  Klicka här för att köpa en andel i systemet

Spelförslag Stryktipset

Stryktipset andelsspel

När vi har en stor grundram att jobba med kan man plocka ur russinen ur kakan utan problem. Två spikar ska tas fram – vi väljer formsvaga lag. Både Manchester United (64%) och Ipswich (42%) har haft tunga starter på säsongen men det vet också våra motståndare om. Stryktipset handlar om att ta kalkylerade risker – då är det oftast en bra strategi att gå emot trender som tabell, senaste matcherna och h2h för att istället lita på oddsmarknaden. Manchester United kommer säkerligen att vara relativt ratade när de sena pengarna kommer in och Ipswich är i skrivande stund korrekt streckad trots favoritskap hemma mot Everton. Vi plockar in båda i båten!

På halvgaddarna kastas överstreckade Leicester och Burnley i papperskorgen. På förhand är det helt even matcher där Svenska folket har tagit tydligt ställning för underdogsen. Två ställningstagande som inte är allt för offensiva men som kapar motståndarrader. Avslutningsvis blir det hårdrocksnäve i match 13 – vi får hoppas att den gamla myten om kryss i sista matchen på kupongen inte stämmer!

Grundramen för spelförslaget är satt. Ett stort system med 12-rättsgaranti om vi lyckas träffa våra drag. Potentialen i bygget är enormt samtidigt som majoriteten av raderna spelas mot exakt det intervall som vi vill!

Miljongängets Stora R-system (535 kr per andel)

Vi har även byggt på systemet med diverse reduceringar hos Sveriges vassaste reduceringsverktyg. Med  fyra färgreduceringar, odds & utdelningsreducering har vi kapat grundramen med hela 96%. Klicka på länken nedan för att komma till det reducerade spelförslaget

Reducerat spelförslag (1 760 rader) 

Skrällen
  • Swansea
team-skrallen
Spiken
  • Manchester United
team-spiken
Draget
  • Ipswich
team-draget
Spela Stryktipset med Miljongänget

Missa inte veckans avsnitt av Stryketpodden