Jackpot på Europatipet!

Publicerades den 20 oktober 2024

Det var ingen enkel uppgift att lösa Stryktipset igår – näst intill ett “omöjligt” utfall. Den vinnande raden var kraftigt underbetald trots att 13 rätt gav närmare 3,3 miljoner kronor, vilket säger det mesta som behöver sägas. Vi lägger gårdagen bakom oss och går in med full kraft mot Europatipset med 3 miljoner i jackpot. 

I sedvanlig ordning  på ET är det en mix av matcher från Europas toppligor + Allsvenskan. Vid en första anblick ser vi flera intressanta vägar att ta – där framförallt ett lag i toppmötet i England lockar extra mycket. 

Dagens Europatipset förslag blir från “Miljongängets Jackpot Jakt”. En system av den större modellen där varje andel kostar 1 426 kr (totalt 6 andelar). Systemet hittade en sexsiffrig träff på Europatipset så sent som i våras och nu ska vi försöka återupprepa bedriften!

Spelförslag ET 20/10

Det nämnda toppmötet handlar givetvis om Liverpool – Chelsea. Ett prestigemöte där bortalaget har haft svårt att få ihop en helhet senaste säsongerna. Liverpool har inlett på bästa möjliga vis och leder Premier League framför Manchester City och Arsenal. Hemma på Anfield är Liverpool klara favoriter och streckfördelningen går i skrivande stund hand i hand med oddsmarknaden. Det tycker vi är mer än bra – Liverpool spikas i toppmötet!

Spik nummer två blir i en annan prestigematch – Roma mot Inter. Hemmalaget har sett kantiga ut där man till och med har förlorat mot Elfsborg längs vägen. Stora frågetecken finns kring tränare Ivan Juric och känslan är att Inter till dessa priser är ett solid spik. Vi följer magkänslan och sätter ut tvåan på Inter. 

Den sista spiken på ramen blir en defensiv sådan. Barcelona har ångat fram i La Liga hemma mot Sevilla är man klara favs. Vi ska erkänna att det gör lite ont i magen att spika Barcelona till dessa priser (88%) men balans är en minst lika viktig faktor som spelvärde – det kommer finnas många ställen att skaka av sig motståndarrader på. Barcelona blir spik nummer 3!

Garderingar

Fem halvgarderingar ska ut. Ni som följt oss ett tag vet att vi gillar hårdrocksnävar (1-2), idag blir det två sådana spel. Ett 8% överstreckat kryss väljs bort i match 5 och ett korrekt streckat kryss väljs bort i franska match 10. Våra offensiva ställningstaganden blir istället mot Fiorentina (51%) och GAIS (46%). Det senare laget har sett bra ut hela säsongen men senaste veckorna har det hänt något med Göteborgsklubben. Värnamo å andra sidan har allt att spela för och vi tror de nyper minst en poäng!

Miljongängets Jackpot-jakt är satt – det är ett matematiskt system helt utan några reduceringar. Vi fångar upp flera skrällchanser på kupongen samtidigt som det är balanserat och stabilt. Knappar vi in raden hos reducering.se ser staplarna bra ut. Oddsintervallet är klart mest rader kring sexsiffrig svårighetsgrad – vilket rimmar bra med vår spelstrategi på jackpot -omgångar. Nedan ser ni staplarna på odds & utdelningsintervall. för systemet.

Spelförslag Europatipset – Jackpot-jakt 

Ett matematiskt system med en bra mix mellan spelvärde, balans och potential!

Dagensbästaspel
DBs icon
Skrällen
  • Getafe
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Värnamo
team-draget
Köp en andel till Europatipset