250 000 kr extra på ett läckert Topptips!

Publicerades den 12 december 2023

Champions League är tillbaka på Topptipset och då väljer Svenska Spel att kasta in 250 000 kr i potten för att krydda till förutsättningarna lite extra. Sex CL-matcher kombineras med ytterligare två från charmiga Championship och det kommer bli en härlig utmaning att ta sig an kvällens tuffa Topptips. 

Sista rundan av gruppspelet i Champions League innebär att flera parametrar ska tas i beaktning, bland annat motivation och laguppställningar. Flera klubbar har inget att spela för medan för andra lag står allt på spel, det påverkar givetvis sannolikheterna i allra högsta grad. En bra taktik för de dödliga är dock att följa oddsen under sista timmen på de stora bettingmarknaderna, då kommer man med stor sannolikhet att hamna relativt rätt. 

Ombudet är laddat med system från 10 kr och uppåt. Häng med oss när vi jagar välbetalda åttor!

Spelförslag Topptipset

Som vanligt ska ett Topptipset förslag att bearbetas under förmiddagen. Det är en ganska svår och öppen kupong med många överstreckade favoriter. 

Napoli behöver undvika en flermålsförlust hemma mot Braga för att säkra avancemanget till åttondelsfinal. De är även dagens största favorit och vi väljer, i brist på bra altenativ, att spik ettan och jobba skrällar på annat håll. Magkänslan säger att Napoli borde fixa en stabil trea inför hemmapubliken. 

Ett annat lag som ikväll behöver vinna med minst två mål är Benfica, i deras fall handlar det om en tredjeplats som ger en slutspelsplats i Europa League. De har knappast rosat marknaden i årets Champions League men ett hungrigt portugisiskt ska ha bra chanser att vinna mot ett sämre Salzburg. 33% på tvåan är mycket bra!

Manchester United har satt sig i en prekär situation och måste ha ett kryss i match 2 för att ha chansen att ta andraplatsen. Det tror vi inte att varken Köpenhamn eller Galatasaray bjuder på, vi spelar en klassisk hårdrocksnäve. 

Reduceringar Topptipset

Det finns bara 6 561 möjliga utfall på Topptipset och det är lätt hänt att man betalar för många skräprader om man spelar för några hundralappar. Ett bra sätt att motverka detta fenomen är att använda sig av reducering.se. Med några få smarta villkor kan man effektivt städa bort det man inte vill ha!

Med hjälp av två färgreduceringar ska vi ta bygget i mål:

Gul färgreducering – Slutspelsklara Real Madrid (65%) och Inter (66%) har i skrivande stund för mycket förtroende av Svenska folket. När vi dessutom spikade Napoli behöver vi någon skräll för att utdelningen ska ta fart. Max en får vinna!

Blå färgreducering – Vi kopierar ovanstående strategi men ringar istället in favoriterna i Championship. Max en av dessa överstreckade lag får vinna för att vi ska ha chansen på 8 rätt.

Topptipset spelförslag för 384 kr (21% reducerat)

Med hjälp av reduceringsverktyget har vi kapat bort 21% av våra svagaste rader!

Skrällen
  • Sunderland
team-skrallen
Spiken
  • Benfica
team-spiken
Draget
  • Max en av Real Madrid / Inter
team-draget
250 000 kr extra på Topptipset - köp en andel nu