2 miljoner Jackpot på ET

Publicerades den 2 juli 2023

Englands damer spelades hårt av oss igår mot Portugal, ett riktigt fint tecken och mycket trolig vinnare. Men det gick som det gick och vi fick en 0-0 historia som sänkte majoriteten av våra Stryktips igår. Nya tag idag söndag då vi har en mindre Jackpot på Europatipset. Även här har vi faktiskt England – Portugal på kupongen, men denna gång är det herrarna och U-21. Dagens match är också intressant som spikförslag precis som damerna igår, men kanske inte i samma omfattning då sannolikheterna skiljer sig något.

Här ska vi nedan försöka sätta ihop ett spelförslag på 1296 rader som det går att köpa in sig i som andelsspel via vårt Svenska spel-ombud. För 96kr/andel är du med på tåget. Utöver bygget av andelsspelet visar vi även och ge förslag på hur du kan trimma dina Europatipssystem med ett reduceringsverktyg. Vi utgår från vår systemram på 1296 rader och använder Reducering – landets bästa reduceringsverktyg för att få ner radantalet och således betala en lägre insats mot att vi väljer bort vissa radkombinationer.

Spikförslag dagens ET

Vi nämnde att England kunde vara ett spikalternativ i U21-EM. Knappa men ändå tydliga favoriter och streckas ungefär korrekt strax över 50%. Det är en spik som funkar att använda precis som det går att motivera att gardera matchen eller välja olika typer av halvgarderingar. På detta spelförslag väljer vi spikalternativet på Englands framtidsnamn.

Häcken åker till Norrköping i sin omstart av Allsvenskan och ska man haka på Malmö krävs det vinst. Laget har också kvaliteterna för att utmana MFF och man är numret större än Peking. Sedan ska det spelas om det men det är en rättmätig favorit och vi spikar trots att man streckas strax över 60%.

Hårdast av alla streckas Djurgården hemma mot Varberg, nästan 90%. Ett bortalag som helt plötsligt fick se sin tränare Jocke Persson lämna under uppehållet. Ett redan svagt och trassligt Varberg som står utan seger får det om möjligt ännu tuffare. Tryggheten med Jocke och vad detta påverkar ska nog inte viftas bort. Vi spikar Djurgården som ”bara ska vinna” .

I samma kategori lägger vi Rosengårds damer som ska köra över Norrköpings dito. Streckas hårt men sannolik vinnare.

Lilleström hemma mot Tromsö får väl anses vara en av de bättre spikarna på kupongen i skrivande stund. Klar favorit men streckas bara strax över 50%. Mest troligt kommer den landa in över 60% men den ska trots det fungera bra att ha med i sitt bygge.

Garderingar/reduceringar

Vi helgarderar två andra tunga favoriter som gör att vi får lite potential i kupongen. Likaså vaskar vi ett överstreckat Rosenborg där vi har procenten på vår 1X-sida. I allsvenskan utelämnas IFK Göteborg som åker söderut och ska ta sig ann ett HBK som gjort flera fina prestationer på hemmaplan. Ska bli intressant att se hur denna matchen blir då HBK annars mest trivts mot de mer spelförande och bättre lagen. Nu en match där man kanske till och med är knapp favorit.

Ett par vettiga gubbgarderingar finns att använda på dagens kupong där krysset blir ganska hårt streckat. Det minst sannolika tecknet men streckas trots det hårdare än något mer troligt utfall.

Våra reduceringar placeras i två olika kategorier. Vi väljer så kallade färgreduceringar där krav ställs ut på minst, max och/eller ibland exakt rätt antal rätt tecken.

Gul färgreducering: Bortasidan (x2) väljs i matcherna där Frankrike och Sarpsborg är tydliga hemmafavoriter. Vi ska jobba in minst 1 av skrällarna och på så sätt höja utdelningen på vår kupong. Att bägge favoriterna ska segra är faktiskt lägre än 50% sannolikt och vi har goda möjligheter att lyckas ge vår kupong en skjuts i rätt riktning på utdelningskurvan.

Blå färgreducering: Här väljer vi också lägre streckade tecken, men där vi ser fin potential och ett värde streckmässigt. Totalt 4 tecken fördelat på tre matcher markeras med blå färg och kravet är att minst 1 av dessa tecken ska sitta.

Med dessa relativt små reduceringar får vi en bra effekt. Vi minskar vår inlämningskostnad med nästan 300 kr genom att vi kapar bort de allra sämsta utfallen. Kortfattat – systemet blir både bättre och billigare!

Det reducerade spelförslaget ses i sin helhet nedan och är klart för inlämning. Vill du korrigera något går detta enkelt att göra. Antingen ta bort eller lägga till några tecken och/eller lägga till ytterligare reduceringskrav.

Lycka Till idag!

Reducerat spelförslag