2 miljoner jackpot på Europatipset

Publicerades den 21 december 2022

Dagens Europatips bjuder på 2 miljoner jackpot! Cup-matcher och tvådagarskupong låter inte allt för kul vid en första anblick och det är precis vad vi hoppas på. Med två miljoner extra i potten så ser vi mer än gärna att svenska folket ratar kupongen. Vid boostade potter så vill vi ha så låg omsättning och få motståndare som möjligt att tampas mot. Det är trots att ”gratis-pengar” som ligger i potten och de vill vi slita så lite som möjligt för. Kikar vi på återbetalningsprocent så sticker ofta dessa anonyma rundor ut ur en värdesynpunkt.

Vill du haka på ett system byggt av Miljongänget till dagens runda eller redan nu säkra en andel inför Stryktipsets feta jackpot på boxing day (26 M jackpot) så finner du andelar inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Spika

Manchester United
Brighton
Genk
Porto
Manchester City

Vi tightar till oss rejält här och har den lilla potten i bakhuvudet. Extrapengarna ligger i 13-rättspotten så dit ska vi ta oss. Även om potten är liten så är detta en spikkombination som vi verkligen behöver balansera upp, så gott som samtliga val vi tagit finns med på de rader som lämnas in idag. Men det kommer med hjälp av halvgarderingar och reduceringar!

Halvgarderingar

Favoriter måste fällas idag, den första vi ringar in är Plymouth. Att vaska/reducera bort någon/några av de absolut största favsen är ett måste med tanke på vilka tunga favoriter vi spikat tidigare. Plymouth känns absolut som en favorit i fara, go Wimbledon!

Vi fortsätter i samma spår och plockar bort favoriter, inte i Plymouths kaliber men ändå tre lag som streckas strax över 40%. Nottingham, WBA och Moreirense får inte följa med i vår ram. Dessa tre vask är inte några större värdeskapande moves som attackerar dåliga spelare men tanken är ändå att hajarna (bra spelare) kommer vara ganska sugna på denna omgången. Dessa tre lag kan helt klart finnas med i några spikkombinationer bland dessa spelare och känns som ett vettigt drag att plocka bort dessa.

Reducering

Vi gör ytterligare drag för att höja potentialen i bygget med hjälp av reduceringsverktyget.

Röda utgångar sätts ut med kravet att max en får vinna. Två riktigt hårt streckade lag och någon av dessa stora drakar måste tappa poäng annars är utdelningen tokdöd om våra spikar vinner, med eller utan jackpot.

Gröna utgångar följer samma linje fast inte lika offensivt, kravet är inställt att minst 2/3 måste sitta.

Färdigt spelförslag för 672 kronor (48% reduceringsgrad)

Lycka till!