250.000 extra på Powerplay

Publicerades den 5 mars 2024

Veckan rivstartas med back to back extrapengar, fina tider! Powerplay är dagens spelform som är boostat med 250.000 kronor extra, bug och bock. Samtliga spelformer med adderade extrapengar innebär bättre värde. 250.000 kanske inte låter mycket när det skyltas om miljoner på Stryktipset och Europatipset men faktum är att detta givetvis måste sättas i paritet med omsättningen. En omgång med döda pengar i potten är alltid lättare att slå än en ”vanlig”.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Dagens PP-kupong ser väldigt intressant ut, sju matcher från SHL och en från Hockeyettan är det som gäller. Kikar vi på texturen så är detta en runda som tilltalar oss, en stor hårt streckad favorit i form av Timrå och ett par andra riktigt fula tecken i mellanfacket (Frölunda & Växjö). Vi kommer här i spelförslaget ge oss möjlighet att fälla samtliga.

Spika

Rögle och Skellefteå plitar vi ner som singelstreck, två fint dolda spikar som kommer ge oss möjlighet att gardera friskt där majoriteten av våra motståndare väljer sina spikar. Vi tror på starka insatser av hemmalagen här trots tuffa motstånd. Visst skrek Hv71 på oss till dessa streck och vi var nära att falla för lockelsen men klev i sista stund, frågan är om inte hemmalaget står en aning för lågt i odds. Har vi rätt i oddsvärderingen (att Hv71 står lågt) så är ettan inte lika fin som vid en första anblick.

Halvgardering

En till antalet idag och det blir 1x på Timrå, visst förespråkar vi ofta att löpa linan ut på dogsen men det finns alltid undantag. Extrapengarna finns i 8-rättspotten och tvåan här är inte alls tillräckligt attraktiv på strecken för att vi ska jaga ett lag som ger nästan 10 gånger degen. Så här pass stora dogs måste vara bra mycket mer understreckade för att vara värda att jaga när variansen läggs till i ekvationen. Krysset är desto finare i skrivande stund och det vill vi gärna betala för, högre chans att gå in och mycket bättre värde på det enskilda strecket.

Reducering

Även om Hv71 kanske ska upp en aning på oddset så är det fortfarande ett fint streck och vi vill vikta lite mer av vårt insats på ettan här. Jönköpingslaget buntas ihop med två andra vettigt streckade favoriter i form av Luleå och Troja-Ljungby i en grön reduceringsgrupp med kravet minst en, max två. Denna typ av reducering skapar fin balans mellan potential och svårighetsgrad, allt för många favoriter får inte vinna även om de ser okej ut på strecken.

Röda utgångar placeras på kupongens tre mest streckade lag, Frölunda, Timrå och Växjö. Vi ställer in kravet att max två får vinna, varför vi gör det behöver nog ingen större förklaring om vi tar en kik på strecken. Den fräcke, eller den som helt enkelt tål lite mer varians och vill bygga ett ännu bättre system bör istället spänna bågen i detta krav och ställa in att max en får vinna.

Färdigt spelförslag för 306 kronor (37% reduceirngsgrad)

Vi i Miljongänget kommer vara laddade till tusen en omgång likt denna så surfa in i ombudet hos Svenska Spel och klicka hem det system som passar dig bäst.

Stort lycka till!