250.000 extra på Powerplay!

Publicerades den 29 september 2023

Ishockeyn rivstartar verkligen och vi har erbjudits ruggigt fina lägen spelmässigt med ett par fina Hockeybomber denna vecka. Idag är det Powerplay som är boostat med 250.000 kronor extra. Sex matcher från Hockeyallsvenskan och ett par från Division 1. Låter så där tänker många? Perfekt tänker vi. Ju fler som tänker så desto bättre för oss. Dessa 250.000 kommer göra stor skillnad på återbetalningsprocenten. Vid extrapengar/jackpots vill du ha lågt deltagande för att få upp återbetalningsprocenten och således ha enklare att slå spelet med de avgifter som medföljer.

Vi kommer här i inlägget bygga ett spelförslag via reducering.se. Verktyget är gratis och tar ditt poolspelande till en helt ny nivå. Häng med!

Spika

Våra singelstreck här i spelförslaget landar på Djurgården och Kallinge-Ronneby. Två relativt tighta val där streckprocenten förmodligen kommer stå sig ganska fint hela vägen. Det finns flertalet fina spikar att välja mellan idag så försök att välja en väg som ”alla andra” inte tar. Att nypa dessa två i kombination med varandra kan vara fin för att skilja oss för den stora massan. Vi tar ingen enorm risk då vinstchanserna är relativt höga för våra lag men vi lägger samtidigt ingen våt filt över potentialen. Dessa två val går förhoppningsvis liite under radarn för gemene man.

Reducering

Inga halvgarderingar görs i dagens ram, två spik och resten hel är det som gäller. Nu är allt upp till verktyget!

Ett par lag sticker ut en aning, både i vinstchanser men även streckmässigt. Brynäs och Björklöven är hårt betrodda av såväl oddsmarknaden som svenska folket här på Powerplay. Vi väljer att markera dessa tecken med röd utgång och ställer kravet minst 1, max 1. Det vill säga exakt 1. Extrapengarna agerar lite krockkudde vid favoritsegrar men någonstans måste det smälla lite. Med denna reducering fördelar vi våra insatser på dessa tecken med 50-25-25 % (syns under ”teckenfördelning” i spelförslaget).

Nu är snart bygget i mål, golvet behövs dock höjas en aning. Vi snurrar på den gröna fyrkanten, aktiverar grön färgmarkering och placerar utgångar på Västerås, Östersund och Halmstad. Kravet ställs in att minst en av dessa ska segra. Detta är enbart för att få en lite finare balans i bygget, när vi på ett sådant enkelt sätt kan styra våra rader (genom verktyget) så ska vi passa på. Ska vi vara ärliga så fungerar faktiskt motsatta sidan i dessa matcher alldeles ypperligt som spikar.

Färdigt spelförslag med 69% reduceringsgrad

Innan vi släpper er helt så ska vi återigen pusha för vår fina tävling inne i Facebook-gruppen. Missa inte, snudd på obligatorisk närvaro!