250.000 extra på Topptipset!

Publicerades den 4 mars 2024

Ny vecka att sätta tänderna i och den inleds på bästa sätt, Svenska Spel bjuder upp till dans och trycker in 250.000 kronor extra i potten på Topptipset. Svenska cupen, Premier League, Serie A, La Liga och avslutningsvis en match från portugisiska högstaligan är det som ska benas ut innan vi får någon deg utbetalt. Tar vi en kik på kupongen så finns det ett gäng stora favoriter att brottas med idag och frågan är hur vi vill hantera det. Spela systemet x1 eller gå upp och lira någon multivariant? Det finns inget rätt och fel här beroende på hur du bygger. I dagens förslag kommer vi välja att spela raden x10 och reducera hårt.

Verktyget inne på reducering.se används flitigt, vi bygger en större ram och sedan reducerar ner det 94%. Att använda sig av ett reduceringsverktyg är verkligen kraftfullt och i en handvändning har du gett dig förutsättningar till att bli en mycket bättre poolspelare. In på hemsidan och skapa ett konto gratis så ger du dig in i matchen på allvar.

Spika

Tre stora oddsfavoriter kommer snurras hårt ute i stugorna, Västerås, Arsenal och Inter. Vi väljer dock en annan väg och ser möjligheter bakom dessa drakar. Till att börja med så ringar vi in Sirius, härligt understreckade trots relativt höga vinstchanser mot Norrköping. Att kunna spika av lag som nästan vinner hälften av gångerna till detta priset händer ju inte med en annan textur på kupongen. Ta tillfället i akt och spika av här för att ge dig möjlighet att fälla något av de tunga strecken.

Visst skriker Västerås spik till dessa procent men vi vill avvika från denna uppenbara väg. Vi väljer istället Famalicao hemma mot Boavista. Ettan här är understreckad och kommer högst troligt vara det hela vägen in i mål. Kombon Sirius/Famalicao kommer vara härligt dold när vi jämför med våra motståndare.

Halvgardering

Krysset i Hammarby-Mjällby plockas bort från ramen, överstreckade oavgjorda resultat utan någon större risk att gå in är alltid ett fint alternativ att vaska. Vi ska dock inte sticka under stolen med att vi bara vill ta oss vidare här. Den stora nyckeln är givetvis hur de mest streckade lagen hanteras idag. Reduceringsverktyget får göra det viktigaste jobbet i detta bygge.

Reducering

Västerås, Arsenal och Inter markeras med blåa utgångar med kravet minst två, max två. En exaktreducering med andra ord. Här trycker vi effektivt ihop vårt intervall och eftersom vi valt att lira raden x10 så passar denna variant perfekt. Vi betalar inte för några sinnessjukt svåra kombinationer trots helgarderingar i dessa matcher samtidigt som vi plockat bort det värsta skräpet.

Hammarby, Brage och Osasuna markeras med gula utgångar och vi gör precis samma reducering som den första, Minst två, max två.

Färdigt spelförslag för 300 kronor (x10 & 94% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

DBS Youtube-kanal (tävling vid 1.000 subs)

DBS Facebook-grupp (tävling vid 5.000 medlemmar)