250.000 extra på Topptipset inleder veckan!

Publicerades den 5 september 2022

En maxad jackpot-helg är precis avslutad och som helhet får vi summera den som grym! Fina träffar på Stryktipset, Topptipset och BIG9 där 13-rättaren för nästan 1,3 miljoner sticker ut. Ligger vi på latsidan för det och känner oss nöjda? Icke, upp på hästen igen och denna vecka inleds på bästa sätt med 250.000 kronor extra på Topptipset.

Vill du haka på oss i Miljongänget mot nya vinster så finner du som vanligt våra andelar inne i vårt ombud.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Som vi nämnde ovan så är det Topptipset som gäller idag, 250 laxar extra att slåss om och en väldigt tilltalande runda såväl underhållningsmässigt som spelmässigt. Fyra matcher från Allsvenskan, två från Superettan, en från Serie A och avslutningsvis en från La Liga ska benas ut innan vi kan kvittera ut någon vinstbong.

Idag finns det inte riktigt några solklara favoriter att gömma sig bakom för landets alla ”kioskgubbar”. Visst finns det lag med relativt hög vinstchans men inga som de brukar kalla ”säkra” 1.20-oddsare och då plockar de genast från hyllan under utan att tänka på priset. Favoriter är allt som oftast överstreckade men lag i intervallet 1.10-1.30 blir sällan såå överstreckade. Det blir dock lag i 1.60-1.70 intervallet väldigt lätt när de svagare spelarna inte tror de har någon annanstans att ta vägen. Det ska vi ta vara på idag!

Spika

Som ni förstår så kommer vi plocka spikar ur ett annat fack än de som nämns ovan av naturliga anledningar. Detta kan givetvis ändras under dagen beroende på odds/streckförflyttningar men i nuläget ser vi väldigt fin potential att gardera ett gäng av dessa. Vi lyfter istället blicken och plockar två lag i mellanfacket, Hammarby och Värnamo får vårt förtroende. Dessa streck bör inte röra på sig allt för mycket när vi närmar oss spelstopp, gör dem det så är det mest troligt så att de blir bättre värdemässigt och då är det bara att tacka och ta emot. Tar vi ställning i dessa matcher så skapar vi ingen potential direkt via dessa tecken så klart men att gå kort här tillåter oss att gardera där andra spikar av.

Vaska

I dagens spelförslag kommer vi endast använda oss av en värdeskapande vask/halvgardering, resten fixar vi med hjälp av reduceringsverktyget. Ruskigt överstreckade Brage utelämnas från vår ram. Hakan sticks inte ut allt för mycket variansmässigt med detta val samtidigt så är det ett väldigt effektivt move i jakten mot potential.

Reducering

Röda utgångar sätt på kraftigt överstreckade lag som Kalmar, Brommapojkarna och Torino med kravet att max 1 får vinna. Vi en första anblick så ser det kanske lite väl ambitiöst ut men i ärlighetens namn så är dessa tecken brutalt fula och vi vill verkligen inte betala för dessa streck i allt för många kombinationer. Spelförslaget är framåtlutat och vi ger oss bra chans till rejält betalt. Tar vi en kik inne i verktyget så kan vi se att en stor del av våra rader förväntas bli överbetalda sett till svårighetsgrad (utdelningsprognos), precis som vi vill ha det!

Färdigt spelförslag (360 kr) med 26% reduceringsgrad.

Nu åker vi!