250 000 extra på Topptipset rivstartar veckan

Publicerades den 12 september 2022

Helgen går inte till historieböckerna för våra poolspel denna gång. Stryktipset blev som bekant en favoritfest och omöjligt att vinna pengar sådana rundor. Europatipset igår skrällde desto mer och vi nosade på storvinster men stannade på 11 rätt som bäst på ett par system. Det går inte att vinna varje helg, men det går alltid att göra sitt bästa för att bygga smarta system!

Nu blickar vi fram mot en ny härlig vecka. Höjdpunkten blir 10 miljoner jackpot på Stryktipset på lördag. Men redan ikväll en rejält trevlig lapp på Topptipset, dessutom 250 000 kr adderat. Dubbla allsvenska matcher, lite Superettan och blandad europeisk fotboll. Bra måndag!

Dags att kika på upplägget för spelförslaget. Som vanligt bygger och lämnar vi in via det bästa verktyget som finns för oss poolspelare – Reducering.se

Spelförslag

Två relativt stora favoriter sätter tonen på kvällens Topptipset. Det är IFK Göteborg och Roma som fått stort förtroende av de ”tidiga pengarna” idag. Överstreckningen vi ser i nuläget kommer korrigeras rejält närmre spelstopp men troligen blir båda lagen föremål att försöka fälla. På ramen väljer vi att helgardera båda deras matcher, återkommer kring reducering nedan!

Vi nöjer oss med en spik på dagens ram. I Damallsvenskan värderar Svenska Spel och övriga oddsmarknaden Vittsjö som klar favorit borta mot Djurgården. Svenska folket verkar ha en annan åsikt och 44 % i skrivande stund är riktigt fint. Spiken är inslagen!

I övrigt använder vi några halvgarderingar för att bygga klart ramen. Krysset mellan Kalmar & Häcken fimpas liksom tvåorna i match sju och åtta. Tre tecken som inte ser tilltalande ut när vi kikar på förhållandet mellan chans och avkastning. Vi helgarderar oss sedan i mål och har en ram på 648 rader att arbeta vidare med.

Reduceringar

Hos Reducering.se kommer vi använda oss av två olika färgreduceringar. 

Röd – de två nämnda större favoriterna Göteborg och Roma markeras och vi sätter kravet att max ett av lagen får vinna. Därmed säkerställer vi höjd i bygget genom att minst ett av dessa tecken utelämnas på raderna. Fint att inte behöva välja vilken vi fäller – en stor fördel med att arbeta med ett reduceringsverktyg! 

Grön – Vi markerar ettan (Leeds) i matchen som ska lottas samt Häcken. Två fin-fina tecken som kan vara aktuella som spikar. Många ogillar dock att spika lottade matcher och då funkar detta sätt bra, Häcken får agera ”backdoor” om lotten skulle missa. 

Spelförslag för 384 kr (41% reducerat)

Topptipset har varit en lyckosam spelform för Miljongänget över tid, dock en svagare period i somras men nu börjar vinsterna stadigt staplas igen. Dags att hitta ett par riktiga smällkarameller ikväll tycker vi! Varmt välkomna in i butiken och hoppa på lämpliga system för kvällen! 

Varmt välkomna in i ombudet om ni vill haka på!

 

Skrällen
  • Empoli 1X
team-skrallen
Spiken
  • Vittsjö
team-spiken
Draget
  • Leeds (Lottad 1)
team-draget
Köpa en andel