250 000 kr extra på ett spelvärt Topptips!

Publicerades den 10 november 2023

Favoriterna vann i rasande takt på gårdagens Europatipset och utdelningen landade på blyga 3 553 kr – det behövs inte säga mycket mer än så. Vi vänder blad och fokuserar på nästa utmaning istället. För veckan med extrapengar på Topptips idag fortsätter – 250 000 kr ligger i potten innan en enda krona är omsatt. 

Det är en spelmässigt rolig kupong på Topptipset som startar 20.29. Få stora favoriter att gömma sig bakom och de som finns är kraftigt överstreckade. Det gör att vi kommer behöva ta en något längre väg till pengarna idag men den valda stigen kommer att vara värd det om vi lyckas ta oss hela vägen fram till destinationen!

Bästa bonusarna i November 2023

Spelförslag Topptipset

Med hjälp av marknadens bästa reduceringceringverktyg ska ett systembygge skapas till denna omgång med extrapengar på Topptipset. Redan i match 1 hittar vi vår första spik. 

  1. Blackburn började knackigt i Championship men Jon Dahl Tomassons mannar har fått ångan senaste tiden och radat upp segrar. Nu tar man mot det kraftigt överpresterande Preston på hemmaplan och då ska det finnas goda chanser till ytterligare en siffra i vinstkolumnen. Blackburn spikas!
  2. Vår andra spik plockas i ett bottenmöte i Serie A. Genoa har varit lite skakiga under säsongen men hemma mot Verona håller vi dem som klar favorit. Streckfördelningen är så där rent värdemässigt mem poolspel handlar mycket om riskhantering och välja sina strider, då tycker vi det finns bättre lag att spela mot än ett Genoa vi tror på. Etta!
  3. Det tredje “draget” blir att utelämna krysset i match 6. I skrivande stund streckas det oavgjorda resultatet 3% över oddsmarknaden – ett perfekt lågvarians drag som rimmar med spelvärde. 

Reduceringar Topptipset

Med hjälp av reducering.se ska skräpraderna rensas bort, ett reduceringsverktyg är utmärkt för just detta ändamål. 

Röd – Det finns tre favoriter som just nu har brutalt kallt spelvärde – Atletic Bilbao (81%), Nic (44%) och Leganes (61%). Vår tidigare val ger oss utrymme att gå i motsatt riktning – max en får finna

Gul – Mönchengladbach och Casa Pisa gillar vi lite extra – minst en måste vinna för att vi ska kunna få 8 rätt

Bygget står stadigt. Ett långt ifrån omöjligt bygge som borde bli väl betald vid 8 rätt, mycket tack vare rött reduceringsvillkor.

Spelförslag för 200 kr (59% reducerat)

Skrällen
  • Celta Vigo
team-skrallen
Spiken
  • Blackburn
team-spiken
Draget
  • "Hårdrocksnäve" match 6
team-draget
Spela Topptipset med Miljongänget

Missa inte uppsnacket inför Stryktipset med Stryketpodden. Gott snack och träffsäkra analyser utlovas!