250 000 kr extra på Topptipset!

Publicerades den 18 oktober 2022

Vilken smäll på Bomben! Vår Bomb x100 (som spelades x80 igår) fick 3 rätt för för närmare 107 000 kr – grattis till er åtta andelsköpare. Sammanfattningsvis plockade vi hem ungefär 14% av den totala potten på Bomben till ombudet efter att många fler system än bara Bomb x100 träffat.  Formen på våra andelsspel på Bomben går verkligen inte att klaga på! Förhoppningsvis kan vi ta med oss lite goodrun till Topptipset som idag bjuder på 250 000 kr extra i potten.

Ett Topptipset som är ovanligt roligt för att vara en tisdag. Två matcher från Premier League och sex från Championship där det dessutom ligger extrapengar i potten – det vore dumt att klaga på dagens förutsättningar. Som vanligt ska vi bygga ett reducerat spelförslag hos Reducering.se. Vid en första anblick finns det många spännande vägar att ta i jakten på en välbetald åtta.

Spelförslag

Faktum är att de två mest spikvänliga lagen än så länge faktiskt är de två största favoriterna – Brighton (71%) och West Bromwich (59%). Det tillhör inte vanligheterna. Brighton bör slå svaga Nottingham på hemmaplan och vi tror att West Bromwich kommer börja klättra i tabellen. Mycket kan hända fram till spelstopp men vi väljer att spela efter nuvarande förutsättningar – båda lagen spikas

En central del när vi väljer den taktiken är att anpassa kommande val därefter. Alla våra kombinationer betalar för en seger för Brighton & WBA – då måste andra favoriter falla för att det ska bli vettigt betalt. 

Vi väljer att helgardera sex matcher där den gemensamma nämnaren är att alla innehåller en överstreckad favorit. Dessutom plockar vi bort ett semikallt kryss i Huddersfield mot Preston. Nu har vi en ram på 486 rader som betalar för en massa kalla kombinationer. Det ska vi fixa till med det smarta reduceringsverktyget!

Reducering

Som nämnt ovan är de mest överstreckade lagen på kupongen de sex favoriterna i matcherna vi valde att helgardera. Vi kommer i detta spelförslag spela stenhårt mot svenska folket i dessa matcher. Detta görs via två olika färgreduceringar hos Reducering.se

Röd markering – Alla sex favoriterna ringas in – max två får vinna. Det innebär att vi betalar för scenarion där noll, en eller två av favoriterna vinner. Ett tufft men nödvändigt krav.

Gul markering – vi brukar säga att kryssen sällan är några “kupongrensare” – därför viktar vi något extra mot att skrällen tas hela vägen. Minst ett gult tecken ska sitta. En liten finjustering mot än mer spelvärde.

Systembygget är färdigt. Vi har reducerat bort våra sämsta radkombinationer i grundramen tack vare några smart reduceringar. Vi betalar för scenarion som troligtvis kommer ge vettigt betalt om vi får 8 rätt – detta trots att vi spikat de två största favoriterna. 

Spelförslag för 352 kr (28% reducerat)

250 000 kr extra i potten på ett roligt Topptipset. Vill ni hänga med oss i jakten på åtta rätt så hittar ni som vanligt våra system i ombudet

Nu kör vi!

Skrällen
  • Rotherham
team-skrallen
Spiken
  • West Bromwich
team-spiken
Draget
  • Våga kliva några favoriter!
team-draget
Köp en andel