250 000 kr extra på Topptipset när påsken går i mål!

Publicerades den 10 april 2023

Nja,, det studsar inte riktigt vår väg i 13-poolerna just nu. Gårdagens Europatips såg länge spännande ut men de sista matcherna på kvällskvisten slutade inte till vår fördel. Men att gneta på och bygga bra system runda efter runda, det kommer vi att göra – snart smäller det igen!

Desto roligare att berätta om häftig träff på Powerplay, lilla systemet ”4 hel 2 halv 2 spik” för 27 kr/andel bankade ditt åttan igår för över 24 000 kr, snygg träff till nästan 100 gånger insatsen per andel! Ny runda Powerplay idag, med bland annat Växjö-Frölunda på lappen.

Men i fokus idag är Topptipset! Det är 250 000 kr extrapengar på den tidiga rundan (spelstopp kl 15). En härlig lapp med åtta svenska matcher, varav två är allsvenska. Det finns en större favorit på lappen i Trollhättan mot Vänersborg (match 8) medan det i övrigt är luriga matcher. Som vanligt ska vi sikta in oss på att bygga system som har potential till fina pengar men samtidigt inte är orimligt svårhittat.

Spelförslag

Vi bygger ett 486 raders med fem hel, 1 halv och 2 spik. Denna ram ska sedan trimmas vidare via reducering.se.

Dagens två spikar blir Elfsborg och ovan nämnda storfavoriten Trollhättan. En ganska beskedlig spikkombination alltså, två lag som finns med på de allra flesta motståndarkuponger med. Men Trollhättan är riktigt fin runt dryga 70 % i skrivande stund. Elfsborg brukar ha hyfsat lätt för Varberg och även om det är naturgräs på Påskbergsvallen så bör kvalitéskillnaden lagen mellan till slut ta ut sin rätt här. På oddsmarknaden droppar oddset på Elfsborg och närmar sig 1,80 vilket ger fint stöd till vårt spikdrag.

För att skapa balans i vårt system behöver vi en tuffare halvgardering. I mötet Umeå-Dalkurd har bortalaget fått för mycket streck på sig, 49 % motsvarar inte deras vinstchans. Snabbt kastar vi Dalkurd i papperskorgen och börjar vägen mot potential till pengar så.

Reduceringar

Blå färgreducering: De båda favoriterna AIK och Öster markeras. Båda lagen streckas hyfsat rimligt och vi smågillar dessa ettor. Vi väljer att sätta villkoret ”minst 1, max 1” det vill säga att exakt ett av lagen ska vinna sin match. Det är bra för balansen då det säkerställer en skräll till på kupongen men samtidigt viktar vi våra tecken i fördelning 50-25-25 i dessa två matcher. Perfekt när vi gillar ettorna.

Röd färgreducering: AFC Eskilstuna och Norrby markeras. Här är det två ettor som är smått överstreckade och inte särskilt lockande. Vi sätter villkoret att max ett av lagen får vinna. Helst ser vi att det skräller i båda matcherna! Ett viktigt drag som städar bort en del av de sämsta skräpraderna som annars spelats mot låga utdelningar, de vill vi inte betala för!

Systemet är klart, 486 rader har blivit 192 rader. Där de flesta raderna är ställda mot utdelningar mellan 2000-5000 kr. Ett bra intervall för denna typ av kupong och denna storlek på system. Vill du rygga systemet? Klicka på länken nedan och välj sedan ”lämna in” nere till höger för att slussas till Svenska Spel och inlämning!

Se spelförslaget för 192 kr här! 

Miljongänget har laddat butiken med olika typer av system, notera att vi kör två Topptips idag, även ikväll kl 20:30!

Skrällen
  • Umeå
team-skrallen
Spiken
  • Elfsborg
team-spiken
Draget
  • Ljungskile X2
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!