250 000 kr extra på Topptipset

Publicerades den 10 oktober 2022

Vi summerar en intensiv spelhelg där vi inte riktigt hade marginalerna på vår sida. Flera retliga tolvor på både Stryktipset och Europatipset. Bäst blev Bomben i fredags när vi träffade två system för 111 000 kr vardera. Nu går vi in i en ny vecka som Svenska Spel väljer att rivstarta. 250 000 kr extra på Topptipset ikväll och vi ska göra allt i vår makt för att vecka 41 ska bli en vecka att komma ihåg!

Spelutbudet på måndagar är som vanligt ganska skralt vilket gör att vi får en mix av matcher från sju olika ligor. Men det gör det inte tråkigare i vårt tycke. Allsvenskan, Superettan och Danska Superligan kombineras med toppfotboll ute i Europa. Vårt förhållningssätt är som vanligt det spelteoretiska över underhållningsvärde – oddsmässigt är det en kupong som tilltalar oss!

Systemram

Hos marknadens vassaste reduceringsverktyg ska vi göra ett tidigt spelförslag. Idag kommer vi välja att spela med en stor ram och istället reducera stenhårt. En spik ska dock plockas och då faller vårt val på Aston Villa (48%). Steven Gerrards mannar möter Nottingham i ett bottenmöte. Ett Nottingham som faktiskt ser genomusla ut. Med en tveksam värvningsstrategi har återkomsten för klassiska Nottingham inte sett vacker ut och det är inte mycket i spelet som talar för att en vändning är nära. 48% på Aston Villa lockar för mycket och det blir en utmärkt grundpelare för vårt systembygge. 

Vi väljer ytterligare två ställningstaganden i vår matematiska grundram. Lazio (45%) och Horsens (45%) har fått lite för mycket kärlek hittills – det är jämnare möten än så i vårt tycke. Båda plockas aktivt bort. Resterande matcher helgarderas och vi har då en grundram på 972 rader. Lite väl stort men här ska det kapas bort kalla rader hos Reducering.se

Reduceringar

Ett reduceringsverktyg är ett utmärkt sätt att förbättra sitt poolspelande. Vårt mål reducering  är att plocka bort de sämsta radkombinationer i systemramen! Fyra färgreduceringar används i detta syfte. 

Gul – Hammarby och Örebro är de två mest streckade lagen. När vi spikar Aston ViIla kommer mycket av potentialen vara förlorad om också Hammarby och Örebro vinner. Man kan ta två olika vägar här. Vi väljer att exakt ett av lagen ska vinna. Det kan upplevas fel att ta bort scenariot där båda tappar poäng men vi väljer att spela hårt på annat håll för att kompensera balansen. 

Röd – Vi ringar in fem värdetecken i tre matcher som vi viktar extra åt. Minst två behöver gå in – ett drag ämnat för att plocka bort motståndare!

Blå – Det finns mer utrymme att jaga värdetecken. Mjällby, Dalkurd, Elche och Aalborg har alla fyra mycket spelvärde i sig. Vi gör en liten extra viktning åt deras favör – minst ett behöver sitta!

Grön – ni som har följt oss ett tag vet att vi gillar en så kallad hårdrocknäven (dvs 1-2). För även om kryssen har en hög svårighetsgrad rensar det sällan speciellt mycket på kupongerna. Idag blir det ingen hårdrocksnäve men vi ringar in tre kryss och ställer in villkoret att max två får gå in. En liten justering bort men halvkalla kryss.

Grundramen är rejält nedpressad och vi har fått till ett bra systembygge så här på förmiddagen. Vill du själv reducera kan vi varmt rekommendera Reducering.se – marknaden bästa reduceringsverktyg!

Spelförslag för 324 kr (67% reducerat)

250 000 kr extra i potten och vi är tokladdade. Häng gärna med oss ikväll när vi jagar en välbetald åtta.

Välkommen in i ombudet!

Skrällen
  • Mjällby X2
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Hög reduceringsgrad
team-draget
Köp en andel