250 000 kr på TT inleder en intensiv spelhelg!

Publicerades den 1 mars 2024

Mars startar i ett rasande tempo – 250 000 kr extra på Topptipset följs upp av en helg med 13 mkr jackpot på Stryktipset och 4 mkr på Europatipset! Det är svårt att klaga på förutsättningarna de kommande dagarna – nu handlar det om att förvalta läget och försöka spela hem så mycket pengarna som vi bara kan till ombudet!

Fredagskvällen bjuder på en mix av matcher från olika delar av Europa, med matcher från såväl klassiska Stadio Olimpico som The Hawthorns. Överlag en trevlig kupong med god potential för skrällar och högre utdelningar. Ett spelförslag ska i vanlig ordning jobbas fram, idag spänner vi bågen – spelar 1kr per rad och försöker få med oss flera skrällar över mållinjen. 

Spelförslag Topptipset 

 Till vår hjälp har vi ett smart och lätthanterligt reduceringverktyg. Vi väljer att spela med 486 rader på grundramen och sedan kapa bort kombinationer som vi tycker är mindre attraktiva att lägga pengar på. 

486 rader blir 2 spikar, en halva och 5 helgaddar. 

Spikar

  • Milan (43%) – Det går inte bra för Sarris mannar i Serie A. Lazio ligger på en 8:e plats i Serie A och ser faktiskt ganska tröttkörda ut. Man har dessutom förmodligen ena ögat på returmötet med Bayern i Champions League på tisdag. Tvån känns fin här!
  • Westerlo (46%) – Vi konsumerar inte alltför mycket belgiskt fotboll men vid sådana tillfällen är oddsmarknaden ett fantastiskt verktyg att använda sig av. En korrekt streckat hemmafavorit blir perfekt som  komplement till Lazio.

Halvgardering

  • 1-2 i match 5 – det är stormöte i Ligue 1 mellan Monaco och PSG. Bortalaget leder Ligue 1 programenligt och kommer, iallafall vid vinst, nästan ha spelat hem ligan redan nu. Inget av lagen är speciellt kryssvänliga och när du krysset är närmare 4% överstreckat blir det en rimligt tecken att utelämna. Hårdrocksnäven (1-2)!

Reduceringar spelförslag TT

Idag skippar vi färgreducering och spelar med poängreducering istället. Poängreducering är ett redcueringssätt där vi tilldelar olika tecken poäng och de tecken som går in adderas ihop till en slutsumma. För att systemet ska sitta behöver summan hamna inom vårt valda poängintervall.

Vi är ute efter skrällar och spelvärda tecken. Därför har vi satt ut poäng på de tecken vi gillar lite extra – ju fler poäng desto högre tycker vi spelvärdet är.

Poängfördelningen sattes ut enligt följande:

Valt intervall : Minst 8 poäng

5 poäng – Albacete

4 Poäng – Almeria

3 poäng – Freiburg, X i match 4, Chaves

2 Poäng – X i match 3, Coventry, X i match 8

Spelförslag till Topptipset för 243 kr  (29% reducerat)

Vi har  valt att använda poängreducering för att ta bort kalla rader och bara betala för utfall där det blir tillräckligt bra betalt!

Dagensbästaspel
DBs icon
Skrällen
  • Albacete
team-skrallen
Spiken
  • Westerlo
team-spiken
Draget
  • Milan
team-draget
Köp en andel till Topptipset med 250k extra i potten

*För att spela poängreducering hos reducering.se – bygg en grundram och markera på ”P” för att aktivera. Välj poängintervall, ge tecken olika poäng och se hur din reduceringsgrad, grafer och totalkostnad ändras*