250.000 kronor adderat på dagens Topptips!

Publicerades den 5 december 2023

December tuggar på med fina potter nästintill varje dag, denna gång är det Topptipset som är kryddat med 250.000 kronor extra. Vi tackar och tar emot! Vill du haka på en andel eller två i något av våra system kvällen till ära så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Kupongen

Intressant kupong som luktar himmel eller pannkaka och vem gillar inte det upplägget? Tre hårt streckade favoriter i form av Arsenal, England och Nederländerna (damer Nations League) behöver vi ta hänsyn till. Visserligen en liten krockkudde i form av extrapengar vid favoritsegrar men skulle dessa tre vinna så spelar det mindre roll vad som händer i de resterande matcherna.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Spika

Vi kommer enbart använda oss av en spik idag och det fanns ett gäng att välja mellan men till slut landar vi i Wolverhampton. Wolves tar emot ett ytterst svagt Burnley idag och vi ser goda chanser till tre poäng. Ettan här kommer mest troligt streckas ganska korrekt hela vägen in i mål då de tre ovan nämnda storfavoriterna kommer ta den största hettan hos svenska folket för att sedan sprida ut sig på tre, fyra andra alternativ.

Halvgarderingar

Motherwell till korrekta streck och relativt låg vinstchans plockas bort från ramen. Inte mycket att orda om här egentligen, tecken med lågt spelvärde utan särskilt hög vinstchans går alltid att vaskas med rak rygg. Vi pinnar på och plitar ut två ”lyxkryss”, x2 England och 1x Nederländerna. Skrällsegrar här är ganska osannolika samtidigt som vi känner att förväntad utdelning inte kommer stå i paritet med svårighetsgrad om dessa tickar in.

I skrivande stund är Nederländerna rundans bästa spik så vill du bygga själv och gnugga ett mindre spelförslag med fler spikar så rekommenderar vi den starkt. Vi känner dock att vi hittar en lite bättre balans med ramen vi valt ut för att sedan forma systemet med reduceringsverktyget.

Reducering

Röda utgångar placeras på Arsenal, England och Nederländerna med kravet minst en, max två. Som vi var inne på tidigare i inlägget så kan inte denna trio vinna om vi ska kunna räkna med någon vidare smet tillbaka, ”max två” faller sig då naturligt. ”Minst en” ställer vi in för att kapa bort rader som på förhand känns alldeles för osannolika.

Med liknande tänk fast i ett inte lika hårt betrott favoritfack markerar vi Lazio, Espanyol och Gladbach med gul utgång och ställer kravet minst en, max två.

Färdigt spelförslag för 324 kronor (50% reduceringsgrad)