250.000 kronor extra på läckert Powerplay!

Publicerades den 28 februari 2023

Denna tisdag har vi ett riktigt trevligt Powerplay att se fram emot. 250.000 kronor extra och sju matcher från SHL samt en från Hockeyallsvenskan. Svenska ishockeyn trivs vi enormt i, Powerplay-poolen är enligt oss extra vek och när potten är boostad så är värdet extra fint. Vi har under flera år tagit odds-spel på dessa ligor som genererat bra avkastning vilket vittnar om hockeykompetensen inom gruppen. Vill du ta del av något av våra andels-spel så finner du dessa i vårt ombud hos Svenska Spel.

Till dagens runda har vi tagit tre positioner där vi tycker att priserna är generösa:

Frölunda -0.5 (2.93 Betsson)
Timrå -0.5 (2.40 Bet365)
Malmö -0.5 (4.50 Bet365)

Ha dock i åtanke att dessa drag inte alltid behöver stämma överens med senare Powerplay-bygge även om dessa ofta går hand i hand. Det är två olika spelformer, balans och streckprocent behövs bakas in i ekvationen på PP.

Nu slipar vi på ett Powerplay som ska generera 8 rätt!

Här i inlägget använder vi oss som vanligt av marknadens enligt oss bästa reduceringsverktyg. Inne på reducering.se får du redskapen att på ett effektivt och enkelt sätt bli en bättre poolspelare, självklart gratis!

Spika

Luleå

Att det gått minst sagt trögt för Luleå är ingen hemlighet, 11e plats är en enorm besvikelse. Innan säsongen drog igång så var norrbottningarna ett gäng som förväntades slåss i absoluta toppen men nu är verkligheten något helt annan. Underliggande siffror pekar dock på att laget haft en hel del stolpe ut och vi tycker fortsatt Luleå har en extra växel att lägga i. Nu med kniven mot strupen så ser vi goda chanser till en rejäl urladdning här på hemmaplan mot Brynäs på 12e plats.

Variansen är relativt låg och strecken bör inte sticka iväg allt för mycket med tanke på Luleås svala resultatrad. Kanonfin etta och en stabil hörnsten en runda med extrapengar!

Timrå

Här spänner vi bågen lite mer och singelstreckar Timrå, position tagen på oddset till 2.40 och följer samma stig här på Powerplay. Kikar vi på kupongens textur så finns det goda chanser att Timrå kan bli rejält bortglömd. Ett gäng andra favoriter kommer locka till sig svenska folkets ögon och således bör ettan här bli fint understreckad. Perfekt komplement till den ganska defensiva spiken i Luleå!

Halvgarderingar

Att betala för allt för många oavgjorda resultat till höga odds på Powerplay är ganska svalt. Visst ger det fint när det blir kryssfest men totaltoddset blir skyhögt. Trots en hög utdelning så är de vinnande raderna med allt för många oavgjorda resultat ofta underbetalda sett till svårighetsgrad. Två kryss plockas därför bort i ramen och vi spelar 1 2 i Oskarshamn-Malmö och AIK-Västervik.

Reducering

Skellefteå och Växjö har sprungit iväg för att ensamma göra upp om seriesegern men här viktar vi våra rader till motståndarnas favör. Frölunda och Örebro har mer att spela om och spelvärdet bör definitivt landa på hemmalagen här. Vi markerar Frölunda och Örebro med gröna utgångar och ställer kravet att minst en av dessa måste vinna.

Färdigt spelförslag för 180 kronor (44% reduceringsgrad)

Vill du ha exakt ovan nämnt system i näven när pucken släpps så klickar du på rödmarkerade ”lämna in” och fullföljer inne på Svenska Spel.

Stort lycka till idag, mot 8 rätt!