250.000 kronor extra på Powerplay

Publicerades den 20 mars 2024

Hockeysäsongen börjar dra ihop sig och matcherna gäller enormt mycket, ruskigt fint när pulsen är på topp. Svenska Spel kryddar denna ytterligare och puttar in 250.000 extra denna Powerplay-omgång. Sveriges tre högsta serier bidrar till gåtan som ska lösas ikväll och som sagt, mycket står på spel. Knegare kan få chansen att lira hockey på heltid medans andra får gå det motsatta hållet. Vi tycker det är en grymt spännande del av säsongen och motivationen är på topp, vill du haka på någon andel av oss i Miljongänget så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Spika

Vi väljer att spika av två korrekt streckade lag, Hv71 och Kristianstad. HV71 har inlett serien mot Oskarshamn med två hemmamatcher, dessa med blandade resultat. I första matchen dödade bortalaget matchen ganska tidigt (2-4) men i senaste mötet var det en helt annan historia. Klara 4-0 och jönköpingslaget tuggade igång, mycket stress och press släppte nog och känslan är att de nu kan ta tre raka. Även om HV71 inte rosat marknaden denna säsongen så ska det skilja en hel del mellan lagen. Vi tror dessutom att denna två kommer vara vettigt streckad hela vägen in i mål, ett gäng andra favoriter nyps nog före ett lynnigt HV71 när folk ute i stugorna ska plita ner sina tecken.

Next up, Kristianstad. Skåningarna har sprungit iväg till 2-0  i matcher och ikväll kommer tredje. Trots bortaplan är laget tydlig favorit på oddset och när strecken sitter som de gör så vill vi gärna passa på att singelstrecka en favorit till bra pris för att hålla ner variansen. Uppsidan och värdet kommer vi skapa senare med hjälp av halvor och reduceringsverktyget.

Halvgarderingar 

Troja-Ljungby och Hudiksvall plockas bort direkt från ramen. Två överstreckade favoriter, vi skapar värde och ser goda chanser till favoritfall här utan att sticka ut hakan allt för mycket. Visst finns det ett par andra favoriter som är mer överstreckade och hade vi tagit bort dessa så hade givetvis det direkta spelvärdet blivit större. Vi får dock ta hänsyn till variansen och balansen i systemet, det är trots allt 250.000 extra i potten som gör en hel del för återbetalningen i en pool som inte suger åt sig allt för mycket omsättning.

Reducering

Ett par av ovan nämnda mer överstreckade favoriter attackeras här istället. Djurgården och Södertälje markeras med röda utgångar och kravet ställs in på att max en får vinna. Vi höjer golvet och plockar bort rader som lägger en våt filt över potentialen och förhoppningsvis kan vi fälla båda två.

Blåa utgångar placeras på Karlskrona och Boden med ”exaktkravet” att en ska vinna. En favoritreducering som på ett effektivt sätt skapar balans mellan svårighetsgrad och potential.

Spelförslaget landar in på 128 riksdaler (60% reduceringsgrad). Gillar du vad du ser och vill spela exakt detta system så kan du enkelt göra det genom att klicka vidare på ”lämna in” och därefter slussas du till Svenska Spel.

Stort lycka till i jakten på 8 rätt!