250.000 kronor extra på Powerplay

Publicerades den 14 oktober 2022

Denna fredag bjuds vi på 250.000 kronor extra på Powerplay! Visst är det läckert när Svenska Spel puttar in extradeg i Topptips-poolen men PP är något alldeles extra. Omsättningen är låg och de 250 extra laxarna gör enorm skillnad för spelvärdet. Att det dessutom handlar om ”våra” ligor som vi följer och tar odds-spel på gör det extra roligt. Visst har vi oddsen i bakhuvudet men vi kan på ett annat sätt ta egna moves där vi inte håller med marknaden med gott samvete.

Hur kan vi lägga oddsen lite åt sidan i vissa matcher och med ”gott samvete” välja egna linjer? Med hjälp av ett stort sample odds-spel som varit vinnande över många år. Det antyder att vi har i vissa fall bättre koll än marknaden. Vill du själv ta ditt spelande till nästa nivå och bokföra dina spel på oddset kan vi varmt rekommendera bettin.gs.

Nu tar vi tag i ett Powerplay-bygge!

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Kupongen

Sex matcher från Hockeyallsvenskan och två från Hockeyettan utgör kupongen. Härligt anonymt och vi har goda förhoppningar om att denna runda slinker förbi utan att allt för många väljer att vara med. Kikar vi på kupongen som helhet så ser vi flera fina möjligheter att fälla ganska hårt streckade lag och således pumpa upp utdelningen.

Spika

Mora och Tranås singelstreckas i dagens förslag. Mora har inlett säsongen mycket fint men inte riktigt fått det att lossna, ett Västervik som blandar och ger kan vara en bra uppgift för att få igång maskineriet. Visst bör vi ha respekt för Viken hemma men vi tycker garderingarna gör sig mycket bättre på annat håll.

Tranås tas på den grova understreckningen, drygt 10% under gör att vi är ganska säkra på att det är rätt sida att välja. Även om oddsen inte är lika tillförlitliga i lägre divisioner på grund av dåliga limits så känns det som ett smart val. Skulle oddset sticka 10-20 punkter uppåt så sitter vi fortfarande ganska vettigt på det om procenten inte följer samma nordliga kruva. Droppar oddset istället en bit, ja då sitter vi ruggigt fint.

Reducering

Idag kör vi utan halvgarderingar utan markerar istället återstående del av ramen och bantar sedan ner systemet med hjälp av reduceringsverktyget.

Grön

Södertälje och Östersund får varsin grön utgång med kravet att minst en måste vinna. Här ett lite av ett exempel där vi går emot marknaden/strecken. I vanliga fall hade AIK och Vita Hästen kanske varit fina spikalternativ för oss, favoriter till ganska korrekta streck. Idag går vi dock andra hållet och försöker oss på en egen väg. Vi har dessutom tagit positioner på Östersund och Södertälje på oddset som ni kan se HÄR.

Röd

Fyra nyckelmatcher för utdelning ringas in, Modo, Björklöven, Karlskoga och Hudiksvall rödmarkeras med kravet minst 1, max 2. Här behöver någon/ett par tappa poäng för att det ens ska bli någon utdelning att tala om, därav kravet ”max 2”. Att vi sedan kör minst 1 i samma villkor är för att inte spela mot ett oddsintervall som poolen aldrig klarar av att ge skäligt betalt för. På ett effektivt sätt kapar vi bort skräprader som inte ger något alls i utdelning samtidigt som vi tar bort de allra svåraste utfallen vi har markerade i ramen.

Färdigt spelförslag för 280 kronor (62% reduceringsgrad)

Vill du hänga med på någon av våra andelar kvällen till ära så finns dessa i Miljongängets ombud. Lycka till!