250.000 kronor extra på Topptipset

Publicerades den 13 mars 2024

Svenska Spel fortsätter att vara generösa, idag strösslas Topptipset med 250.000 kronor och det är bara att tacka och ta emot. Känslan är att omsättningen kommer bli ganska låg (förhoppningsvis) trots ett par matcher från Champions League. Efter Atletico Madrid-Inter och Dortmund-PSV Eindhoven ser det nog inget vidare ut för gemene man. Med extrapengarna i potten så hoppas vi på låg omsättning, då höjs procenten på återbetalningen och spelet blir således enklare att slå.

Strecken på dagens kupong är helt galna, visserligen är det ingen omsättning att tala om men vi tror det kan bli en ytterst fin runda och att strecken är tokiga hela vägen in i mål. Vill du hänga med på ett andelsspel från oss i Miljongänget så sväng in en vända i vårt ombud hos Svenska Spel och nyp det som passar.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa! 

Nu gnuggar vi spelförslag!

Spika

Här finns det ett gäng fina alternativ, vi väljer idag en mindre ram och ökar radinsatsen till x5. Inter Miami, Bragantino och Colo Colo ringas in och får agera våra spikar idag. Kan vi något om lagen, måttligt givetvis men här kan vi inte blunda för oddsmarknaden kontra strecken. Givetvis bör du hålla koll hur odds och streck rör sig under dagen men med högsta sannolikhet kommer dessa vara vettiga hela vägen in i mål.

Halvgarderingar

Här behöver vi givetvis göra något redan i ramen, även om det är understreckade lag vi spikat av så är det ändå favoriter, vi behöver höja golvet. Möjligheten presenterar sig själv utan något större jobb, Dortmund streckas upp som i fornstora dagar av svenska folket och det är bara att tacka och ta emot. Oddsmarknaden vittnar om något helt annat än de höga procent vi återfinner på Topptipset.

Reducering

Blåa utgångar placeras på Bournemouth, PSG och Peterborough med exakt-kravet på en blå. Fin balans mellan svårighetsgrad och potential skapas på ett effektivt sätt via denna reducering. Med våra tre inledande spikar så behöver vi fälla fler än Dortmund och via denna reducering jagar vi två till.

Färdigt spelförslag för 360 kronor som spelas x5 (56% reduceringsgrad) 

DBS Facebook-grupp

DBS Youtube-kanal