250.000 kronor extra på Topptipset

Publicerades den 25 april 2024

Svenska Spel är fortsatt generösa och det är bara att tacka och ta emot. Idag är det 250.000 kronor extra i potten på Topptipset, godis! 250.000 kanske låter lite när det slängs med miljoner hit och miljoner dit på Stryktipset och Europatipset. Ha dock i åtanke att de sistnämnda är mycket större potter. 250.000 kronor på TT gör faktiskt fin skillnad på återbetalningsprocenten. Med högre återbetalning så blir spelet enklare att slå och chanserna att bygga system med positivt väntevärde ökar avsevärt.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Kupongen

Trevlig textur och det går att attackera denna runda på lite olika sätt. Det finns två lite större favoriter i form av Manchester City och Feyenoord att ta hänsyn till, här är givetvis dagens nyckel. Bör vi spika av en eller kanske till och med båda två och gå ruskigt offensivt i övrigt och höja radinsatsen eller bygger vi den klassiska vägen i jakten på vårt värde. Vi landade i det sistnämnda, vi är inte beredda att spika av båda två och väljer vi mellanvägen med endast spik i detta fack så blir det lite svårare att få ihop helheten då våra rader kommer spreta rejält.

Planen blir istället att pricka in ett fint spann på oddsprognosen som passar insatsen på vårt spelförslag samtidigt som vi vill se att utdelningsprognosen pekar en bra bit över detta. Det lyckades vi fint med som ni kommer se senare i inlägget när spelförslaget presenteras. Visst kan mycket hända på odds och streck fram till spelstopp så staplarna ändras men vi är trygga med att detta kommer vara ett väldigt fint system hela vägen in i mål.

Nog med kallprat, här kommer bygget!

Spika

Elfsborg och Västerås ringas in, dessa kommer med stor sannolikhet vara vettiga vägar hela vägen fram till spelstopp. Ett gäng andra favoriter kommer dra på sig mer och mer streck under dagen från svenska folket. Att dessa lag inte fått med sig mer poäng än så länge stavas varians. Ellos är och kommer vara ett väldigt kompetent lag när säsongen summeras. Spelvärdet på boråsarna är det vi jagar i denna match, svenska folket bör vara pigga med att strössla tecken här. Då tar vi mer än gärna ställning för att avvika från den stora massan vilket ger oss möjlighet att gardera där andra måste gå tight.

Västerås imponerar rejält och det missar ingen som följer stats och Allsvenskan noga. Svenska folket ser det nog väldigt annorlunda, de tänker nykomlingar och fyra raka torsk. Här gäller det dock att se bortom de faktiska resultaten och istället kika på prestationerna. Västerås kommer ta sina poäng och uppgiften idag är överkomlig. Vi tror på fina procent trots tydlig favorit på oddset när klockan slår 19.

Halvgardering

Vi kör endast en halva idag och det blir en vaskning av Hammarby i ramen. Ruskigt fula streck och här höjer vi golvet i bygget på ett effektivt sätt. Halmstad är inga duvungar hemma på gräset och Bajen är väl inte kända för att prestera överdrivet bra utanför konstgräset. Spelvärdet står i fokus här och vi litar på att oddsen stämmer ganska bra här med den fakta som finns ute hos spelarna. Allsvenskan är en bra och mogen marknad oddsmässigt så att blanda in magkänsla och egna takes är inget att lägga tid och energi på allt för mycket.

Reducering

Som vi skrev inledningsvis så är den stora nyckeln till dagens kupong matcherna mellan Brighton-Manchester City och Go Ahead Eagles-Feyenoord. I ramen har vi helgarderat båda men skulle vi lämna in dessa rader så blir det extrema kast mellan jättesvåra kombinationer och kioskrader. Vi jobbar därför med en exaktreducering och markerar båda favoriterna med blå färg och ställer kravet minst en, max en. Det löser på ett effektivt sätt problemet med spretiga rader i båda ändar.

Vi fortsätter sedan med röda utgångar på Malmö och Kalmar med kravet att max en får vinna. Kalmar överstreckade och fullt naturligt vill vi gärna jobba bort dessa. Malmö är en annan historia, vi gillar faktiskt laget till dessa procent men vi behöver säkerställa att golvet är tillräckligt högt för att nå våra mål. Vi buntar därför ihop dessa i samma fack som Kalmar för att hålla en bra linje i våra reduceringar. Att blanda utgångar hej vilt mellan fräcka drag och favoriter är inget vi rekommenderar, då är det lätt att gå vilse.

Färdigt spelförslag för 192 kronor (60% reduceringsgrad)

Vi är Miljongänget kommer som vanligt erbjuda andelsspel till kvällens fina runda och vill du haka på så hittar ni vår butik HÄR.

Lycka till!

Boostat odds hos Hajper

Missa inte kvällens supervärde hos spelbolaget Hajper. De boostar dubbeln att Manchester City + Malmö FF vinner till hela 6.00 gånger pengarna – hos andra spelbolag ger denna dubbel strax över 3.00 gånger pengarna. 6.00 är med andra ord ett galet högt spelvärde. Registrera ett konto hos Hajper och plocka denna spelvärda dubbel nu!

Tryck här för att rygga spelet

Hajper Hajper

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x, min. odds 1,80. Erbjudandet gäller nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus