250.000 kronor extra Powerplay

Publicerades den 8 december 2023

Denna fredag bjuder Svenska Spel återigen upp till dans. Powerplay är boostat med 250.000 kronor extra och till största del är det Hockeyallsvenskan som ska gnuggas, detta känner vi oss väldigt bekväma med. Sju av matcherna smäller av 19.00 medans Lugano-Zurich från Schweiziska högstaligan går av stapeln 19.45. Vi har god känsla för dagens runda och förhoppningsvis kan vi komma in med vind i seglet inför morgondagens JP. Vill du testa lyckan med oss i Miljongänget idag så har vi andelar i olika prisklasser öppnade inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Kupongen

Vi tror på låg omsättning och fint spelvärde idag. Relativt anonymt Powerplay med Hockeyallsvenskan i fokus och det lockar inte alltid gemene man. Många ute i stugorna har nog dessutom redan nu siktet inställt på morgondagens jackpot på Stryket. Ett par lag på kupongen drar till sig mycket uppmärksamhet (Björklöven, Djurgården). Hur attackerar vi detta? Låt oss se, nu börjar bygget!

Spika

Våra motståndare kommer flockas kring tre lag framför allt, Brynäs, Björklöven och Djurgården. Här i inlägget vill vi ta en annan väg, nämligen Södertälje och Lugano. Vi jobbar aktivt för att skilja oss från mängden här, redan nu har vi gett oss fint slagläge att ta ut motståndarkuponger då vi tillåts gardera lag som för andra är givna spikar. Tanken är att båda dessa lagen kommer vara fint understreckade när spelstoppet hägrar. Resterande tecken i ramen plitas in och reduceringsverktyget kommer ta vårt bygge i mål på ett fint sätt.

Reducering

På något sätt behöver vi säkerställa att favoriterna Brynäs, Björklöven och Djurgården inte vinner samtidigt som vi får åtta rätt. Brynäs kväver inte alls potentialen på samma sätt som de två övriga så vi kommer dela upp dessa i två reduceringsgrupper.

Blå utgång placeras på Björklöven och Djurgården med kravet att exakt en av dessa ska vinna. Balans mellan svårighetsgrad och potential blandas på ett ruggigt effektivt sätt här.

”Exakt-reducering” är många rädda för att använda sig av men tar du en kik på de olika prognoserna (odds och utdelning) så ser du att dessa trycks ihop på ett vackert sätt. Du vill inte att ditt bygge ska spreta på alla möjliga håll, välj ut ett intervall du känner dig bekväm med att jaga.

Grön utgång placeras på Brynäs och Västerås med kravet att minst en ska vinna. Båda lagen fanns med som spikalternativ när vi scannade kupongen men fick till slut sätta sig på bänken. Vi gillar dock dessa tecken så pass mycket att vi vill vikta mer av vår insats på just dessa lag.

Färdigt spelförslag för 180 kronor (75% reduceringsgrad)

Är du intresserad av att spela exakt det systemet vi byggt idag så gör du det på ett smidigt sätt genom att klicka på ”lämna in” som tar dig vidare till sista steget på Svenska Spel.

Nu kör vi, lycka till!