250.000 kronor extra Topptipset måndag

Publicerades den 3 oktober 2022

En ny vecka nalkas efter en intensiv spelhelg med flertalet fina träffar från oss. Givetvis är 13-rättaren på Stryktipset i lördags för 812.600 kronor höjdpunkten. Stora och kluriga Fullträff gick även den av stapeln för första gången och vi lyckades faktiskt smyga in en 8a för drygt 59.000 kronor, kul!

Vecka 40 rivstartas med 250.000 kronor extra på Topptipset och vi har en trevlig blandning som utgör kupongen. Premier league och Allsvenskan bland annat.

Dagens TT-förslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa! Glöm dessutom inte att delta i reducering-SM nästa lördag. Omgång två drar igång men det är verkligen inte för sent att hänga med och kamma hem en fotbollsresa (värde 10.000 kr) samt evig ära att kunna titulera sig som svenska mästare (läs mer inne på reducering.se).

Nu tar vi tag i bygget!

Spika

Vi inleder bygget med att singelstrecka Elfsborg och Nordsjälland. Detta kan ses som lite halvfräckt i mångas ögon (ffa Ellos) men vi gillar det. Elfsborg är i nuläget så pass understreckade att vi tycker det är värt att ta ut svängarna en aning här trots krockkudden i form av extrapengar. Boråsarna bör faktiskt gälla som ganska klar favorit här men frågan är om svenska folket kommer strecka upp tvåan speciellt mycket mer, vi är ytterst tveksamma.

Ellos/Nordsjälland som kombination med varandra bör dessutom vara rätt ovanlig bland dagens sämre motståndare när vi kikar på texturen på rundan. Hoppar vi över dessa två hinder så ligger vägen öppen för riktigt fina utdelningar!

Halvgardering

Som vanligt så finns det fina vägar att ta i sina vask/halvgarderingar. Vi fastar direkt för en värdeskapande vask som gifter sig fint med dagens halvoffensiva spikval. Värnamo är i nuläget, och bör vara ett fult tecken hela vägen in till spelstopp. Relativt låg vinstchans och hårt streckade är alltid en oönskad kombo. Ettan plockas bort helt från ramen och vi utgår från att Mjällby har goda chanser att minst plocka en pinne i dagens möte. Faktum är att bortalaget spelas som favorit på oddset, här är med andra ord svenska folket helt ute och cyklar.

Reducering

Röd utgång sätts ut på tre ruskigt fula tecken, Trelleborg, Udinese och Rayo vallecano. Kravets ställs in på max 1. Vi vaskar således två av dessa utan att för den delen behöva välja vilka två när vi vill skapa potential i bygget, fantastiskt verktyg! Att reducera behöver inte vara svårt, med väldigt små val kan du på ett effektivt sätt skapa fina byggen. Testa att klicka runt på inne på reducering.se, starta med en färg och bygg sedan på efter tycke och smak.

Dagens spelförslag på Topptipset för 360 kronor (26% reduceringsgrad)