250k extra på TT

Publicerades den 16 januari 2024

Tisdagens Topptips bör ses som en fin förrätt till onsdagens häftiga Jackpot på Europatipset. Hela 5 miljoner i Jackpot gör att morgondagens kupong är en av de häftigaste på länge. Dessutom är svårighetsgraden mycket hög – det här kommer bli hög utdelning.

Nu kastar vi oss in på förrätten – dagens TT. 250.000 kr extra i potten har Svenska Spel puttat in – vilket såklart är välkommet.

Vi bygger här ett spelförslag som spelas i vårt ombud – under namnet DBS – Spelförslag. Inne i ombudet finns andelsspel både till dagens Topptips och morgondagens Europatips öppnade. Sent ikväll öppnas även helgens Stryktips som även den har en fet Jackpot att spela om – 14 miljoner!

Dagens spikförslag

Birmingham är dagens enda spik på vårt system och tillika vårt drag i jakten på fin utdelning. Möter Hull i returmötet FA-cupen. Ny tränare är på plats efter Rooney fick gå och nya Mowbrays fick se sitt lag kvittera sent mot Swansea i helgens ligamatch. Förhoppningsvis, eller med all säkerhet vill tränaren få resultat och ett avancemang i cupen är såklart önskvärt. Inte så att dagens motståndare Hill kommer lägga sig ner och dö, men det öär trots allt ett formsvagt Hull som dessutom fick en av lagets större stjärnor Connolly skadad. Då streckprocenten med största sannolikhet kommer landa in rätt korrekt så tycker vi det är en fräck spik att använda sig av på dagens utmanande Topptipslapp.

Halvgarderingar

Vi väljer att spela detta spelförslag med två halvor som kompletterar vår spik på Brums. Första blir en gubbgardering i FA_cupmötet Bolton – Luton. Vi lämnar krysset borta från kupongen. Hårt streckat och inget direkt värde – dessutom matchyens minst sannolika tecken.

I afrikanska mästerskapen utelämnar vi seger för Sydafrika i mötet med Mali – 1X får vara tillräckligt. 2:an är mindre trolig sett till sannolikt utfall och då den ändå streckas upp mot 20% så är den helt ok att vaska.

Detta spelförslag lämnas alltså in som andelsspel för 90kr/andelen.

Vi ska snabbt visa er möjligheten att reducera dina system med hjälp av Reducering.se.

På ett enkelt och effektivt sätt reduceras de allra sämsta raderna bort.

Röd reducering: Fyra större favoriter markeras och vårt krav blir att minst 1 men max 3 får segra. Vi vill alltså inte betala för att samtliga 4 vinner. Att samtliga bränner är också ett mindre troligt utfall.

Gul reducering: I övriga tre garderade matcher markeras det tecken som vi anses vara mest intressant. Kravet blir att minst 1 av dessa tre ska sitta.

Spelförslaget är nu reducerat med 34% och kostar 640 kronor att lämna in.

Systemet i sin helhet ses här