3 miljoner jackpot på Europatipset!

Publicerades den 7 september 2023

En jackpot mitt i veckan är alltid trevligt, speciellt vid landslagsomgångar. Till skillnad från kuponger med klubblagsfotboll blir det betydligt mer ojämna matcher när det vankas kval till mästerskapen. Då är vi tacksamma för adderat värde i potten vilket ger en annars grå kupong lite färg. 

3 miljoner kronor i jackpot på Europatipset. Det är många stora favoriter att hantera men faktum är att inget av lagen har högre än 80% vinstsannolikhet enligt oddsmarknaden. Även om stora favoriter ibland kan upplevas som “säker spik” är det aldrig så i realiteten. Stora drakar tappar också poäng och när de faller så faller de tungt. 

Hos marknadens bästa redcueringsverktyg ska vi bygga ett tidigt Europatipset förslag. Strategin blir att spela balanserat och försöka fälla minst två större drakar. Det borde vara tillräckligt för att extrahera spelvärde. 

Spelförslag Europatipset

Spikar är systemet grundpelare, det är dessa vi viktar 100% av våra rader mot. Vi söker fem spikar som kan bidra med en kombination av balans och spelvärde. Frankrike (90%), Colombia (76%) och Skottland (78%) plockas från den högre hyllan. Tre lag som med höga vinstchanser och förutom det förstnämnda så kombineras de med relativt lockande spelvärde. 

Fördelen med favorittäta kuponger är att lagen i mittenfacket ofta blir väldigt fina. Två lag som stämmer in på den beskrivningen är Serbien och Paraguay. Vi håller båda som klara favoriter i sina respektive matcher och när då Svenska folket understreckar lagen blir de ett självklart val till vårt spelförslag.

Garderingar / Reduceringar

Fördelen med att spela reducerat är att vi inte måste ta ställning på grundramen. Det räcker att skapa potential via helgarderingarna. Med några smarta villkor kan vi sedan städa bort de kalla radkombinationernna. 

Två sidor vi gillar är Island och Levante. Det förstnämnda streckas korrekt borta mot Luxemburg. Magkänslan säger att det är en liten fördel Island. I match 13 favoriserar Espanyolsidan mot Levante, det håller vi inte med om. 1x målas utan större tvekan. 

Helgarderingar sätts i fyra matcher med en tydlig favoritsida. Här behöver vi jobba skrällar!

Grundramen på 1296 rader är satt. Nu ska vi såga och slipa hos reducering.se

Vi betalar i nuläget för alltför kalla kombinationer. Det ska åtgärdas via två färgreduceringar

Röd – Nederländerna, Tjeckien, Argentina och Portugal är några av de större drakarna på kupongen. Streckfördelningen vittnar om överstreck och här kommer vi ta ställning. Villkoret sätt att minst 1 men max 2 av dessa får gå i mål. 

Blå – Slovenien och Levante viktar vi mer än gärna vårt spelförslag mot. Minst 1 måste gå in!

Spelförslag för 672 kr (48% reducerat)

3 miljoner kronor i jackpot idag och 14 miljoner på Stryktipset till helgen. Det är kanondagar på poolspel som väntar. Varmt välkomna in i ombudet om ni vill haka på när vi jagar välbetalada 13 rätt!

Skrällen
  • Albanien
team-skrallen
Spiken
  • Skottland
team-spiken
Draget
  • Levante
team-draget
Spela Europatipset med Miljongänget