3 miljoner jackpot på Europatipset

Publicerades den 20 december 2023

3 miljoner jackpot på Europatipset ikväll och vi känner verkligen vinden i ryggen! Igår bärgades två av landets tio vinnande system på Hockeybomben (drygt 91.000 kronor per system) inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

 

Vi släpper det och går på dagens uppgifter, en salig blandning ska lösas på ET, precis som det ska vara! Har vi tur så hålls omsättningen relativt låg och spelvärdet blir fint. Låg omsättning på jackpot-omgångar innebär högre återbetalning som i sin tur leder till att spelet är lättare att slå. Går inte att påpeka detta nog.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Spika

Liverpool
Athletic Bilbao
Frankfurt
Lille 
Chelsea (dam)

Här tycker vi oss funnit en fin mix som passar dagens runda väl.  Till att börja med tre ganska troliga vinnare i form av Liverpool, Athletic Bilbao och Chelsea. Fokus är att ta oss till 13-rättspotten där extrapengarna finns, speciellt en runda som denna när omsättningen kan halta. Vi kompletterar med smått överstreckade Frankfurt och Lille i mellanfacket för att få ihop säcken. Ska vi plocka ut den bästa spiken idag så är det utan tvekan Chelsea, höga vinstchanser och ruggigt fint spelvärde. Strecken kommer givetvis röra på sig under dagen men troligtvis kommer värdet vara fint på tvåan hela vägen in i mål med de förutsättningar som råder.

Halvgarderingar

Villarreal-Celta de vigo 1 2
Heidenheim-Freiburg 1x
Nice-Lens x2
Toulouse-Monaco 1 2

Två hårdrocksnävar och två vaskningar av favoriter blir våra sista val i ramen. Reduceringsverktyget kommer som vanligt forma vår bygge precis som vi vill ha det men att ta ställning i ramen och plocka bort ett par överstreckade lag är aldrig fel. Freiburg är smått överstreckade så något enormt värdeskapande move är det inte, dock är deras vinstchanser inte allt för höga heller. Svårighetsgraden på bygget sticker inte iväg samtidigt som vi får bort ett gäng dåliga rader. Vasken på Nice är faktiskt inte heller särskilt fräck men hemmalaget streckas i skrivande stund upp till skyarna och givetvis får vi enorm utväxling på ett sådant här drag. Ha dock i åtanke att omsättningen är väldigt låg så mycket kan hända under dagen, bästa vasken kan bli bästa spiken och tvärtom.

Reducering

Även om ”raka vägen på mål” med ett defensivt bygge idag är grundtanken så behöver vi givetvis spänna bågen en aning. När den absoluta toppen inte finns i våra prognoser (odds/utdelning) så behöver vårt golv putsas till. Vi inleder därför med att markera överstreckade favoriter som Lyon, Marseille och Monaco med röda utgångar och ställa kravet att max en av dessa får vinna. Vi vaskar således ytterligare två favoriter utan att för den delen behöva välja vilka av dessa.

Vi fortsätter sedan med en klassisk exakt-reducering på två större favoriter. Inter och Bayern Munchen får varsin blå utgång med kravet minst en, max en. Här skapas på ett effektivt sätt balans mellan potential och svårighetsgrad. Denna typ av reducering använder vi flitigt och kan varmt rekommenderas för att trycka ihop ditt odds och utdelningsintervall till de nivåer du önskar.

Färdigt spelförslag för 384 kronor (70% reduceringsgrad)

Stort lycka till, nu sätter vi 13!