3 miljoner jackpot på Europatipset

Publicerades den 16 oktober 2022

Veckan går mot sitt slut och vi hoppas avsluta på topp när Europatipset kittlar med 3 miljoner jackpot. Fotbollsgodis runt om Europa ska avhandlas men visst smäller Liverpool-Manchester City extra högt! Kan Liverpool vända sin dystra trend? Hela söndagen kommer definitivt spenderas framför tv/datorn och vi i miljongänget kommer definitivt vara på tårna i jakten på nya nya 13-rättare. Vill du hänga med på ett system byggt av oss så hittar du som vanligt dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Låt bygget börja!

Spika

Idag är det faktiskt inte helt lätt att peka ut en passande spikkombination. Inte lätt som i att välja vettiga streck. Visst går det att plocka ut kupongens fem mest troliga tecken och maximera träffchanserna men du får betala dyrt i form av höga procent. Potentialen är stendöd och väl vid 13 rätt är det sällan mer än några tusenlappar du kan räkna med vid träff.

Vi försöker få till en bra balans och landar i valen Manchester City, West Ham, Espanyol, Djurgården och PSG. 4 av våra 5 spikar får i viss mån ses som lite smygdolda, förhoppningen är att dessa kan sjunka en aning i streck när det närmar sig spelstopp. Det finns en tydlig fyrling som svenska folket kommer landa i och den är det prio att fälla (Chelsea, Arsenal, Milan, PSG). En annan aspekt som gör det svårbalanserat idag är jackpoten, det är i 13-rättspotten extrapengarna finns och dit vill vi självklart ta oss men inte på bekostnad av orimligt fula streck i kombination med varandra.

Ska vi lyfta en spik som omgångens bästa så får det ändå vara Manchester City till rådande procent. Korrekt streckade lag med en relativt hög vinstchans är alltid en fin hörnsten i ett JP-bygge. Ska inte Liverpool folda ligan redan nu så är känslan att de verkligen behöver gå för tre poäng. Detta kommer öppna upp matchen enormt vid likaläge och det bör en sylvass offensiv i City ha goda chanser att straffa.

Halvgarderingar

Fyra hårdrocksnävar placeras ut i ramen med tanken att senare forma bygget med hjälp av reduceringsverktyget. I matcherna 6, 9, 10 och 13 ryker X:et. Oavgjorda resultat utan något större spelvärde är alltid fina tecken att kliva med tanke på sin låga sannolikhet att gå in (jämförelsevis). Samtliga fyra X vi valt att kliva idag är dessutom smått överstreckade.

Reducering

Röd

Tre större favoriter i form av Chelsea, Arsenal och Milan markeras med kravet minst 1, max 2. När vi spikat PSG så är det vitalt att fälla någon/ett par av dessa drakar för utdelningens skull då samtliga kioskgubbar varvar denna kombinationen friskt. Att vi plockar in ”minst 1” i samma krav är för balansens skull, vi har jackpotmiljoner i 13-rättspotten och i våra spikval så erbjöds egentligen inte någon fin defensiv väg. Det viktiga är som sagt att fälla kombinationen av dessa fyra storfavoriter och det säkerställer vi på ett effektivt sätt med hjälp av verktyget.

Grön

Här markerar vi rena värdetecken och ställer kravet att minst 2 av 5 behöver sitta. X2 Newcastle, Barcelona, Mjällby, Udinese och Union Berlin är idag våra ”pengatecken”. Utöver vårt försök att fälla den uttjatade fyrlingen så vill vi smyga in minst ett par andra lägre streckade tecken.

Färdigt spelförslag för 738 kronor (43% reduceringsgrad)

Lycka till!