300.000 extrapengar på Hockeybomben!

Publicerades den 28 september 2023

Vilken häftig spelform Hockeybomben är och som vi gillar den! I tisdags var vi nära ruggigt stora pengar här i ombudet men fick till slut vika. Revansch idag! Här på hemsidan ska vi publicera ett spelförslag byggt via reducering.se. Tre matcher ska benas ut och det kan smälla rejält, vilket vi såg förra veckan då en i teamet plockade hem ensam vinnare och nästan 1.2 miljoner kronor i samma spelform.

Innan spelförslaget vill vi slå ett slag för vår enormt fina tävling inne i vår Facebookgrupp. Bättre värde går inte att hitta? In och joina, förutom tävlingar så finner ni en hel del annat fint för er som är bettingsintresserade. Ett gäng olika profiler släpper spel där så in och rygga eller bidra själv med något spännande spel du sitter på för dagen.

 

Snöbollstävling

 

Nu bygger vi Hockeybomb!

Växjö (0,1,2,3)-Frölunda (0,1,2,3)

Här förväntas det bli en tight och målsnål tillställning. Växjö är ju trots allt Växjö men Frölunda är också Frölunda. Tar dessa två spelstilar ut varandra och det blir lite mer fart och fläkt än oddsen indikerar? Njae. Vi håller med oddsmarknaden som har en riktigt låg total-lina och går lågt i denna match. 0-3 garderas på bägge sidor och en ytterst sval historia jobbas. Nollorna får totaloddset att sticka iväg till fina höjder vi träff.

Leksand (1,3,4,5) -Skellefteå (1,2,3,4,5)

Svår match på förhand där vi inte riktigt känner oss bekväma att ta någon tydlig ställning. Vi strösslar med en hel del tecken i ramen här. 1,3,4,5 placeras ut på hemmasidan där 1an och 5an står för potentialen och 1,2,3,4,5 köps på bortasidan där samma siffror (1&5) innebär höjd.

Färjestad (2,4,5,6,7) -Linköping (0,1)

Här jobbar vi överkörning från värmlandslaget. Vi går relativt högt på hemmasidan och målar på med ett gäng tecken. Det finns bra med ”firepower” i Färjestad och framför allt hemma kan det lossna rejält när allt stämmer. Linköping hålls kort och vi håller oss till 0,1, laget är helt enkelt för dåliga för att kunna skada Färjestad tillräckligt och någonstans behöver vi spara in på tecken för att få ihop budgeten.

Reducering & Spelförslag

Med tanke på att det förväntas riktigt fint värde så unnar vi oss ett lite större spelförslag idag, 1005 kronor med 69% reduceringsgrad närmare bestämt.

Vi har markerat tecken med hög potential (men låg sannolikhet att gå in) med rött. Växjö 0, Frölunda 0, Leksand 5, Skellefteå 5 och Färjestad 7, kravet ställs till max 2. Visst är det fina tecken att få in men att betala för alldeles för svåra utfall är inte positivt i längden. Balansen mellan potential och svårighetsgrad är ytterst viktig att ta hänsyn till.

Gröna tecken placeras på relativt lågt streckade tecken som skapar höjd. Utgångar på Växjö 1, Leksand 1, Skellefteå 1. Färjestad 2,3 och Linköping 0. Kravet ställs in på minst 2, max 2. Ett krav på att exakt 2 stycken ska sitta med andra ord. Detta är ett väldigt effektivt sätt att kapa rader i båda ändar på systemet. Både skräpraderna som inte ger något betalt samt de absolut svåraste som tenderar att bli underbetalda sett till svårighetsgrad.