300 000 kr som gör nytta på hockeybomben!

Publicerades den 2 februari 2023

Det är återigen full omgång som spelas i SHL där samtliga matcher är med på Powerplay. Men den riktigt heta torsdagskryddan är faktiskt Bomben, detta charmerande och frustrerande spel! 300 000 kr extrapengar även denna torsdag och som vi tidigare nämnt, dessa extrapengar gör stor nytta i Bonben-potten. Det är mer regel än undantag att återbetalningsprocenten klättrar upp över 85 % tack vare dessa pengar, vilket ger bra läge att spela!

Som vanligt ska vi resonera oss fram till ett mindre spelförslag och på så vis ”snacka upp” kupongen. Spelförslag som kan ryggas rakt av eller användas som inspiration för eget bygge. Tredje alternativet är att luta sig tillbaka i soffan och hugga en andel, Bomben är som bekant en perfekt spelform att gå samma och spela! Våra andelsspel till Bomben och Powerplay hittar du i vårt ombud!

Spelförslag

Färjestad-Brynäs, Leksand-Rögle och Örebro-Frölunda – där har vi de tre matcherna på kvällens lapp. Gemensam nämnare är att hemmalagen är favoriter.

I kaffederbyt mellan Färjestad-Brynäs har vi lappens största hemmafavorit, men faktum är att FBK torskat tre av sina fyra senaste matcher och inte sett bra ut. Brynäs mer uppåt efter stark seger senast mot Skellefteå. I lagens tre inbördes möten denna säsong har vi faktiskt bortaseger varje gång, orkar Brynäs hålla den sviten vid liv ikväll?

Leksand-Rögle möttes så sent som i tisdags och då tog dalmasarna en bekväm seger nere i Ängelholm. Rögle har kapacitet men får inte till det i år. Talar något för vändning ikväll tro?

Örebro-Frölunda har även de möts nyligen, Frölunda vann då liksom de två tidigare matcherna lagen mellan denna säsong. Fjärde raka?

På dagens spelförslag tar vi ställning för målsnålt i sistnämnda Örebro-Frölunda och öppnar även upp för skrällar från Rögle och Brynäs.

Reduceringar

Vi arbetar även med två olika reduceringar via grymma verktyget på reducering.se;

Grön färgreducering: Ett antal tuffa tecken markeras, totalt fem stycken. Sedan sätts kravet minst 1, max 1 – vi kräver alltså att få med oss ett rensartecken här men är inte beredda att betala för fler än så i kombination.

Blå färgreducering: Vi markerar fyra tecken som vi tycker ser streckvärda ut och sätter krav att minst ett av dessa ska gå in.

Med dessa två enkla reduceringar har vi bantat systemet från 2880 rader till 822 rader och framförallt gjort systemet mer rimligt och balanserat.

Spelförslaget för 822 kr här (71 % reduceringsgrad)

Så här ser systemet ut för de som inte ”orkar” klicka på länken. Visst ser det trevligt ut att kunna pilla fram lite roliga reduceringar på detta vis? In och testa!

Trevlig hockeystorsdag!