300.000 kronor extra på Fotbollsbomben (Allsvenskan)

Publicerades den 20 maj 2024

Idag har vi en spetsad Fotbollsbomb att se fram emot, 300.000 kronor puttas in i potten av Svenska Spel. Vi tackar och tar emot, extrapengar i potterna på Bomben är extremt fina värdemässigt. Tre matcher från Allsvenskan ska benas ut, Häcken-Malmö, Halmstad-Djurgården och slutligen Sirius-Västerås. Lets go!

Dagens spelförslag görs som vanligt via reducering.se, ett enormt kraftfullt verktyg för att bygga slagkraftiga system som ger dig möjligheten att kapa bort rader du inte är intresserad av att betala för.

Kupongen

Två ganska tighta matcher i Häcken-Malmö och Sirius-Västerås medans Djurgården agerar stor favorit hemma mot Halmstad. Kikar vi total-linorna så är det tydlig favorit på övern. Vilket givetvis är intressant då det finns fina möjligheter att någon eller kanske ett par matcher spårar ur och får totaloddset att sticka iväg rejält och därmed drar utdelningen norrut.

Vi kommer idag unna oss ett lite större system, närmare bestämt 726 rader. Detta givet det förväntade värdet. Som vi nämnt tidigare så är det väldigt viktigt att vårda sin bankrulle, spela enbart för pengar du har råd att förlora! Vi gillar dock att trycka på lite extra när vi tror på fina rundor och hög återbetalningsprocent. Att kunna gasa lite extra rundor som denna går ofta hand i hand med att spela mindre eller inte alls vissa andra omgångar som inte är allt för fina.

Häcken (0,2,3)-Malmö (0,1,3,4)

Ruskigt rolig match i våra ögon. Malmö ångar på och Häcken ska definitivt vara ett lag som kan hota Malmö någon enskild match här och där, speciellt på hemmaplan. Hemmalaget är verkligen luriga och blandar och ger medans Malmö så klart är en stabil maskin som bara tuggar på. Vi målar ganska brett och tar gärna med ett par tecken till låga procent här, dessa kommer vi dessutom involvera i ett reduceringsvillkor senare.

Djurgården (0,1,3,4)-Halmstad (0,1,2,3)

Malmös stora utmanare till guldet i år bör ju göra processen kort mot ett Halmstad om de ens ska ha någon chans att hota och förstaplatsen när säsongen summeras. Vi är väl dock inte helt säkra trots ett pressat odds på hemmalaget. Halmstad är knepiga och imponerar till och från vilket gör att vi är villiga att betala för både tvåan och trean på bortasidan här.

Sirius (1,2,3)-Västerås (0,2,3)

Västerås har inlett piggt spelmässigt denna säsong, utdelningen poängmässigt är dock ytterst blekt. Frågan är dock om inte detta är ett fint läge att nypa en trea trots bortaplan. Sirius blandar och ger vilket gör att vi är ytterst intresserade av att plocka med trean på bortasidan till attraktiva procent. Vi känner dock inte att vi vågar löpa linan ut och leana raderna allt för mycket mot Västerås.

Reducering

Till en början markerar vi de extrema rensarna (3) Halmstad och (3) Västerås med röda utgångar och kravet att max en får sitta. Givetvis är detta tecken att jobba in, men svårighetsgraden är hög och vi är inte villiga att betala för extremt svåra kombinationer när oddsen multipliceras med varandra.

Vi fortsätter sedan med gröna utgångar på (3) Häcken, (0,4) Malmö och (0) Djurgården och ställer kravet minst en, max en. Ett exakt-krav med andra ord. Detta är en extremt effektiv reducering för att få bra balans i bygget mellan potential och svårighetsgrad.

Färdigt spelförslag för 726 kronor

Vill du haka på någon andel från oss i Miljongänget så finner du som vanligt våra system inne i ombudet hos Svenska Spel, varmt välkomna!

Lycka till!