300 000 extra på hockeybomben!

Publicerades den 5 januari 2023

Höstens rundor av hockeybomben har i många fall varit besvikelser. Vid de flesta tillfällena har det blivit favoritbetonade resultat och därmed utdelningar som hamnat i det lägre utdelningsintervallet. Sådant brukar dock jämna ut sig över tid – kanske är det dags för några rundor med udda resultat och sexsiffriga utdelningar nu närmast? Det hoppas vi på – för då ska vi slåss om fina pengar tillsammans med er kära följare och vinnare i Miljongängets andelsspel! 

Ikväll är det alltså 300 000 kr extrapengar på Bomben, det kanske inte låter så fett men faktum är att dessa rundor med extrapengar har varit oerhört spelvärda hela hösten. Återbetalningsprocenten har legat mellan 90-100 % (det vill säga att nästan hela totalinsatsen som kommer in återbetalas tack vare extrapengarna och en relativt låg omsättning). Något sådant ska vi nog kunna förvänta oss ikväll med!

Här på hemsidan kommer vi bygga ett reducerat spelförslag via smarta verktyget på reducering.se. Häng med!

Spelförslag

Timrå (0,1,2,3)-Luleå (0,1,3,4,)

Frölunda (1,2,3,4,5)-Leksand (0,1,3)

Färjestad (3,4,5)-Växjö (0,1,3)

På dagens spelförslag jagar vi spelvärde bland de låga tecknen främst. Vi plockar med flera nollor på ramen bland annat. Vi gör även draget att redan på ramen utelämna tre hårt streckade tvåor, där det lämnas ”luckor”.

Timrå-Luleå förväntas bli en riktigt tight match, under 5,5 mål spelas till odds runt 1,45. Luleå har hög kapacitet och vi tycker att fyran ändå ser spännande ut att få med där till låg procent.

Frölunda-Leksand är en klurig match, två lag som kan vara fågel eller fisk. Känslan är dock att Frölunda kommer plocka fram en bra insats ikväll och att Leksand kommer behöva slita hårt i Scandinavium för att få med sig poäng ikväll.

Färjestad-Växjö är ett härligt toppmöte mellan två giganter i svensk hockey. Hemmalaget med en galen vändning borta mot Örebro i ryggen och Växjö med åtta segrar på de tio senaste. Vi gillar Färjestad-sidan här (har rekat spel på Färjestad till 2,36 hos Svenska Spel) och målar upp Färjestad på 3,4,5 mål här på spelförslaget.

Reduceringar

Ramen på 2160 rader vill vi nu trimma, det gör vi via reducering.se och Bomb-verktyget där!

Vi använder två reduceringstyper. Vanlig färgreducering samt även en reducering på totalt antal mål.

Blå färgreducering: Vi markerar de fyra nollorna som finns med på ramen. Sedan sätter vi villkoret att det ska bli minst en nolla men max en nolla får samtidigt gå in. Varför gör vi så? Jo! Vi vill säkerställa att vi får med oss något riktigt rensartecken som höjer utdelningspotentialen. Men vi är inte heller sugna att betala för riktigt svåra radkombinationer på detta mindre system. Två eller fler nollor i kombination är ett osannolikt utfall med högt odds. Exakt en nolla blir en bra balansgång!

Totalt antal mål-reducering: Krav sätts att det får bli maximalt 15 mål totalt i dessa tre matcher. Vi snuddade vid att under 5,5 mål var storfavorit i mötet Timrå-Luleå. Faktum är att under 5,5 mål är favorit i alla tre matcherna och vi hoppas att någon match blir riktigt snål.

Vi landar in på 705 rader, en reduceringsgrad på 67 %. Ett balanserat bygge som med en förhållandevis liten insats krigar om både fem- och sexsiffriga utdelningar.

Spelförslaget i sin helhet, för 705 kr!

Varmt välkomna att jaga nya vinster med oss i Miljongänget, alla våra Bomber (från 10 kr till 2000 kr) finns i butiken.

Ha en fin torsdag!