310.000 kronor rullpott på Fotbollsbomben!

Publicerades den 28 augusti 2023

Veckan rivstartar med en fin Fotbollsbomb, 310.000 har rullat vidare och boostar kvällens pott. Tre Allsvenska matcher ska benas ut i form av Sirius-Malmö, Elfsborg-Norrköping och slutligen AIK-Varberg. Fotbolls och Hockeybomber med spetsade potter brukar generera hög återbetalningsprocent och således blir spelet mycket enklare att slå.

Vi kommer här i inlägget bygga ett förslag inne hos reducering.se. Detta går att rygga rakt av (klicka vidare på lämna in) eller ta inspiration av och komponera ett eget. Oavsett kan vi varmt rekommendera att du använder dig av verktyget (helt gratis) till kvällens lir. Har du inte testat reducerade byggen så bör du definitivt göra det, ditt poolspelande når snabbt en ny och bättre nivå.

Ska det spelas x1 eller multi idag med tanke på att det ”endast” är tre matcher? Det finns egentligen inget rätt eller fel här. I dagens inlägg kommer vi köra x1 men inne i vårt ombud hos Svenska Spel så kommer det finnas olika varianter för den som är intresserad.

Ni bygger vi!

Sirius (0,1,2)-Malmö (0,1,2,3)

Fördel Malmö här givetvis men bitvis kan det kännas ganska trögt och låsa sig trots stort favoritskap. Svårt att sia om hur denna match kommer utspela sig enligt oss, klar favorit på övern tilläggas. Vi gillar dock att fånga med ett gäng målsnåla kombinationer i denna match och en nolla på Malmö gör dunder för utdelningen. Visst finns risken att det sticker iväg här med tanke på bortalagets kvalitet men trean känns ändå tillräcklig och vi vill spara lite på krutet.

Elfsborg (2,3,4)-Norrköping (0,2,3)

Som Ellos imponerar! Leder Allsvenskan och det osar verkligen självförtroende om klubben. Kan det nå hela vägen? Tveksamt men kul att laget är med och rör om lite i grytan där uppe. Tydlig favorit på oddset och här finns goda chanser till en ny trea när Peking kommer på besök. Här finns goda chanser för en öppen och slaskig match. Vi målar på relativt högt (med fördel Elfsborg) och jobbar målfest på Borås arena.

AIK (2,3,4,5)-Varberg (0,1)

Få har väl missat AIKs kräftgång. I skrivande stund befinner sig laget på nedflyttningsplats och en trea vore oerhört välkommet för stockholmsklubben. Varberg hemma är en oerhört passande uppgift och vi tror lite på ”proppen ur” och målar högt på AIK. Varberg är oerhört risiga och känslan är att AIK inte väljer att spela av matchen vid 2,3-0, de vill gasa hela vägen in och lugna sina fans en aning med en riktigt håll käften-insats. Ska vi slita in en magisk 5-1 här kanske?

Reducering

Gröna utgångar placeras på Malmö 0, Elfsborg 4, Norrköping 3 och AIK 4,5. Kravet ställs på minst en, max två. Balans mellan potential och svårighetsgrad skapas i ett nafs med verktyget. Detta är tecken som skapar fin utdelning och ”minst en” är nog ganska enkelt att förstå varför vi tar som krav. Dock kan ”max två” vara lite underligt för många, vi vill väl vinna så mycket pengar som möjligt? Självklart, men vi vill heller inte betala för ruskigt osannolika utfall med skyhöga totalodds som riskerar att bli underbetalda (sett till svårighetsgrad) vid träff.

Röda utgångar  placeras på Sirius 1, Elfsborg 2 och Varberg 0 med kravet att max en av dessa får trilla in. Tre hårt streckade tecken i vår ram som vi inte riktigt vill betala fullt pris för. Här bygger vi lite ”golv” att stå på i systemet.

Färdigt spelförslag för 408 kronor (53% reduceringsgrad)

Lycka till!