4 miljoner jackpot på EM-tipset

Publicerades den 19 juni 2024

EM är i full gång och en ny runda av EM-tipset drar igång idag! Vi tycker detta upplägg är ytterst festligt och när det dessutom vankas 4 miljoner i jackpot så finns det fina anledningar att deltaga. Visst finns det ett par stora favoriter på kupongen i detta skede men inte alls så farligt. Miljonerna ligger som vanligt i 13-rättspotten så taktiken bör läggas därefter.

Missa inte att reducering-EM är i rullning. Under 3 omgångar finns möjlighet att bygga system på EM-tipset hos reducering.se, max 500 rader ( inget krav att lämna in hos Svenska Spel). Den som lyckas spela in mest pengar vinner en resa värd 10 000 kr. Det är således inte alls för sent att hoppa in! Kom och utmana oss i kampen om att titulera sig som Europeisk reduceringsmästare. Klicka här för att läsa mer

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Spika

Vi väljer att nypa fem lag i mellanfacket och gardera flera större favoriter. Närmare bestämt Serbien, England, Spanien, Ukraina och Österrike. Vissa har imponerat i inledningen medans andra har stått för svala insatser men vi gillar verkligen denna kombination. Serbien och England är lite större favoriter på oddset än övriga och fullt naturligt får vi betala ett lite högre pris i form av sämre streckprocent. Vi tror dock dessa har väldigt goda chanser att göra jobbet i sina matcher mot Slovenien och Danmark.

Spanien, Ukraina och Österrike är lite fräckare men procenten desto finare så klart. Spanien och Österrike stod för godkända insatser i premiärrundan medans Ukraina inte alls kom upp i någon vidare nivå. Den sistnämnda spiken får nog därför många att höja på ögonbrynen. Ukraina har dock ett bra lag på pappret och vi utgår från att det finns goda chanser att studsa tillbaka här mot ett svagt Slovakien som lyckades skrälla rejält mot Belgien. Det är inte alls ovanligt att en rejäl plattmatch väntar när ett lag har stått för en så pass står skräll i matchen innan.

Halvgarderingar

En tydlig värdeskapande vaskning görs här i ramen, Tyskland plockas bort i mötet mot Schweiz. Högst troligt är tyskarna klara gruppvinnare inför denna matcher och fokus kommer ligga på annat håll. När procenten då ser ut som de gör så ser vi ett ytterst fint läge att ta betalt. Våra tre övriga halvor blir lite mer defensiva. x2 Ungern i mötet mot Skottland och två hårdrocksnävar i Skotttland-Schweiz och Nederländerna-Frankrike syr ihop säcken för ramen. Pengarna finns som vi nämnt i 13-rättpotten och balans är nyckeln för att få till ett bra system.

Reducering

Här måste vi kapa i båda ändar, speciellt i taket. Vi har i ramen kombinationer som betalar för en helt orimlig svårighetsgrad, kombinationer som aldrig någonsin kan ge rättvist betalt. Vi gör därför en väldigt simpel och effektiv reducering när vi placerar utgångar på Tyskland, Portugal och Belgien med ett krav att exakt två av dessa ska vinna. Svårare än så är det inte att reducera på ett väldigt bra sätt!

Färdigt spelförslag för 288 kronor (78% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

Lycka till!