4 miljoner jackpot på EM-tipset

Publicerades den 14 juni 2024

Då var dagen äntligen kommen – idag startar nämligen fotbolls-EM 2024 med Tyskland mot Skottland i första matchen för mästerskapet. Nu väntar en hel månad fylld av fotbollsgodis och vi känner oss superpeppade. Förutom att härliga fotbollsmatcher väntar jackpot på EM-tipset, reducering-EM hos reducering.se och mängder med tävlingar & speltips hos oss på DBS – härliga tider!

Missa inte att reducering-EM börjar idag. Under 3 omgångar ska man bygga ett system på EM-tipset hos reducering.se på max 500 rader ( inget krav att lämna in hos Svenska Spel). Den som lyckas spela in mest pengar vinner en resa värd 10 000 kr. Kom och utmana oss i kampen om att titulera sig som Europeisk reduceringsmästare. Klicka här för att läsa mer

Spelförslag EM-Tipset

Svenska Spel skjuter till 4 miljoner kronor i jackpot på detta EM-tips. Kupongen innehåller bara matcher från fotbolls-EM 2024 och varar fram till 19:e juni. Värdnationen Tyskland både inleder och avslutar kupongen med sin första respektive andra match i mästerskapet. Förra gången Svenska Spel hade liknande upplägg var vi stekheta i ombudet – där vårt flaggskepp ”Stora Jackpot” löste 13 rätt två helger i rad för över 1 miljon kronor per gång. Förhoppningsvis kan vi hitta liknande rush även denna om, Stora Jackpot ska givetvis vara med och slåss om potten även denna gång. Varmt välkomna in i ombudet när vi jagar nya träffar på våra andelsspel.

Köp en andel till EM-tipset

På en landslagskupong är det sedvanligt stora favoriter vi har att hantera – EM är inget undantag. Med stora favoriter kommer också stora skrälltecken och då blir det färre radkombos inom prispotten. Det behöver vi ta i beaktning när vi bygger detta tidiga spelförslag. Idag kommer vi att bygga ”jackpotjakten” med 1 hel, 10 halvor och 2 spikar – vilket vi tror passa bra just denna omgång. Vill man köpa en andel i grundsystem kostar det 113 kr – klicka här. Som vanligt kommer vi sedan ta fram verktygslådan hos reducering.se för att finslipa och förbättra helheten. Nu sätter vi igång.

Det är bara två spikar som ska ut – då är det främst spelvärda favoriter vi söker. Det finns några lag att välja på men första valet faller på Nederländerna. Just nu streckas holländarna till 61% mot ett Polen som vi inte håller speciellt högt. Även om Nederländerna heller inte har det mest namnkunniga laget på offensiv planhalva så har de en stark defensiv med Vanj Dijk i spetsen och till denna låga streckprocent så tycker vi att det är en kanonspik. Nederländerna bidrar både med spelvärde och balans – precis det vi är ute efter med våra två spikar.

Detsamma kan sägas om nästa spik – England. Man har en kanontrupp till sitt förfogande och är favoriter at vinna EM 2024. Trots det streckas man bara till 62% mot Serbien, förmodligen för att folket har hemmaförlusten mot Island i färskt minne. En träningsmatch betyder ingenting och med den trupp som England besitter så är man tydliga favoriter med Serbien. Även denna spik känns klockren!

  1. Nederländerna (61%)

  2. England (62%)

Garderingar spelförslag

Vi ska ut med hela 10 halvgarderingar på systemet. Lite ovanligt men samtidigt tror vi det kan passa just EM-tipset bra, speciellt när kryssen är så väldigt överstreckade. Vi kommer inte att kliva någon av de stora favoriterna på ramen utan kommer istället låta reduceringsvertktyget göra jobbet i nästa skede.

I öppningsmatchen mellan Tyskland och Skottland blir det en hårdrocksnäve. Skrällen på Skottland lockar för mycket – 3 % är galet fint. Det blir totalt sett fyra ”hårdrocknävar” (1-2) på ramen och argumentet är i samma i samtliga – skrällen är mycket finare än ett eventuellt kryss.

Lyxkryssen hamnar på Italien mot Albanien, Frankrike mot Österrike och Tyskland mot Ungern. Vi behöver ta ned svårighetsgraden någon och vi tror inte att varken Italien, Frankrike eller Tyskland förlorar dessa matcher.

Vår enda helgardering hamnar på Belgien – Slovakien. 83% på Belgien är på tok för högt – man är ett svajigt landslag som definitivt kan tappa poäng på Slovakien.

Bygget börjar ta form och nu ska verktygslådan fram. Med nya versionen av reducering.se ska vi kapa rader och effektivisera

Reduceringar

Vi ”läcker” åt båda hållen, det vill säga för svåra och för enkla kombonationer. Med hjälp av tre färgreduceringar och en oddsreducering ska det åtgärdas.

Blå färgreducering – det går inte att komma ifrån att vi behöver favoritfall om det ska bli någon utdelning att prata om. Vi ringar in fem stora favoriter och tar mellanvägen – 2 till 3 av dessa behöver vinna. Nödvändigt krav för att undvika för låga utdelmningar

Gul färgreducering – Spanien och Turkiet övervägdes som spikar. Vi viktar i deras favör – minst en måste gå in

Röd färgreducering – Detsamma gäller Schweiz, Danskarna och Ukraina. Vi tar en mellanväg även här – exakt två behöver vinna

Med nya versionen av reducering.se har det kommit till en massa nya funktioner – bland annat oddsreducering. Det betyder att man kan reducera bort kombinationer baserat på oddset – ett galet starkt vapen enligt vårt tycke. Vi ställer in villkoret att våra kombinationer måste ge minst 75 000 på oddset, annnars reducerats det bort.

Nu har vi kapat systemet från 3072 rader till 387 rader. Prognoserna ser perfekta ut och vill du lämna in systemet för dig själva så går det utmärkt, klicka bara på ”lämna in” inne i systemet.

Spelförslag för 387 rader (87% reducerat)

Skrällen
  • Slovakien
team-skrallen
Spiken
  • England
team-spiken
Draget
  • 2-3 blåa färgreduceringar
team-draget
Köp en andel till EM-tipset

EM 2024 med Dagens Bästa Spel

Nu när mästerskapet äntligen sätter igång så kommer vi att öka takten på DBS. VI har samlat de nödvändiga länkarna nedan så att du inte missar något av allt det som erbjuds under sommaren!