4 miljoner jackpot på Europatipset

Publicerades den 28 april 2024

4 fina miljoner i jackpot på dagens Europatips och förhoppningsvis ska vi ta veckan i mål på bästa sätt och bärga välbetalda 13-rättare. Väldigt fin och rolig kupong med bra matcher att följa underhållningsmässigt. Vi tjatar ofta om värde hit och dit men faktum är att det är minst lika viktigt att ha kul. Vi verkligen älskar pulsen man får av rejäla hugg och injobbet som görs matchdagar, kolla pling, tilta av sig när domaren gör fel etc. Det är viktigt att inte tappa bort det i jakten på vinsterna, det ska i första hand vara underhållning och det är bara en rejäl bonus om bra system byggs och att det faktiskt går att tjäna pengar på sin hobby. Tycker du inte att det är roligt och du förlorar pengar du inte har råd med, ja då är det dags för en paus.

Kupongen 

Ytterst trevlig med med topp-fotboll från runt om i Europa, Premier League, Serie A, Allsvenskan, La Liga, Ligue 1, Bundesliga och avslutningsvis en portugis ska avhandlas. Precis så ett Europatips ska vara! Kikar vi på texturen så finns det mycket trevligt att jobba med, Manchester City sticker ut som ganska stor favorit men där bakom är det ganska tight. Flera bräckliga favoriter streckas hårt och det finns fina vägar att ta i jakten på större deg. Vi kommer göra vårt ytterst för att plocka hem 13-rättare och vill du hänga med oss i Miljongänget så är du varmt välkommen in i vårt ombud hos Svenska Spel. Vi vill dessutom tacka för förtroendet vi får från våra följare dag ut och dag in, i med och motgång!

Nu tar vi tag i bygget och sätter spaden i jorden!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

Spika

Arsenal
Napoli
Fiorentina
Real Betis
Lyon

Denna femling är vi ytterst nöjda med, svårighetsmässigt känns den alldeles lagom idag. Arsenal och Fiorentina lite större favoriter och där bakom hittar vi Napoli och Real Betis i mellanfacket. Lyon ett aningen fräckare drag men det fina spelvärdet går inte att blunda för. Den sistnämna är tydlig favorit på oddset men svenska folket tycker det motsatta. Det är givet vilken hand vi ska hålla i om vi får välja mellan oddset på världsmarknaden eller gubbens på den lokala macken. Svårighetsgraden på vår spikkombination är inte särskilt hög och trots detta har vi inte behövt tumma någon nämnvärt på spelvärdet och det är få förunnat i de stora poolspelen. Ofta tvingas vi ta någon/några rejäla åsnor för att få ihop balansen i bygget men så är inte fallet idag, längesedan vi gillade en lösning lika mycket som idag.

Halvgarderingar

Vi inleder med två värdeskapande vaskningar. De bräckliga och överstreckade hemmalagen Marseille och Mönchengladbach får sätta sig på avbytarbänken. Vi vill direkt i ramen höja vårt golv en aning för att rensa bort en del skitrader. Dessa två halvgarderingar passar perfekt för ändåmålet. Vi tar inte överdriven risk variansmässigt och får fin utväxling om dragen går in. För att knyta ihop säcken i ramen så kör vi två klassiska hårdrocksnävar i matcherna Häcken-Norrköping och Villarreal-Rayo Vallecano. Två oavgjorda resultat som inte bjuder in till något nämnvärt spelvärde är alltid fina att ta bort givet den relativt låga risken/chansen att de går in. Vi känner oss nu nöjda med råmaterialet och låter reduceringsverktyget ta bygget i mål.

Reduceringar

Blå utgångar placeras på favoriterna Manchester City, Djurgården, Häcken och Villarreal med exakt-kravet om två. Det vill säga minst två, max två. En oerhört effektiv metod för att kapa bort rader i båda ändar och komprimerar dina rader. Allt för svåra utfall reduceras bort samtidigt som vi slipper betala för de absolut sämsta raderna. Att göra något move bland dessa större favoriter är nödvändigt givet vår spikkombination och att vi inte vaskat extremt offensivt.

Vi fortsätter sedan med gröna utgångar på underdogsen Brighton, Lens och Union Berlin med kravet att minst en måste vinna. Fina tecken som rensar bra om de går in och vi vill fullt naturligt vikta lite mer av våran insats mot just dessa tecken. Jämför ni strecken på de oavgjorda resultaten och att dogen tar det hela vägen så ser ni att det är större chans att våra dogs vinner än att det slutar oavgjort, ändå får vi ett bättre pris på strecken för bortavinst.

Färdigt spelförslag för 390 kronor (70% reduceringsgrad)

Använd förslaget ovan som inspiration eller varför inte lämna in det i befintlig form. Vill du göra det sistnämnda är det bara att klicka dig vidare via ”lämna in” och köra in bygget hos Svenska Spel så är det klart.

Missa dessutom inte att Comeon har en sjukt fin odds-boost idag, där har vi skördat förr och värdet är extremt fint. Dagens boost är att Arsenal och Manchester ska vinna sina matcher, korrekt odds runt 2.25. Här får vi dock hela 5.0 gånger smeten. In och rygga spelet HÄR för garanterat värde!

Stort lycka till!