4 miljoner Jackpot på Europatipset

Publicerades den 23 oktober 2022

I onsdags blev det en parad av favoritsegrar och således ingen utdelning på 10 rätt. Det är vi dock glada för idag då det innebär en jackpot på 4 miljoner kronor på Europatipset. Chanserna att det ska bli en omgång med tråkig utdelning igen känns låg. Det är för ovanlighetens skull få stora favoriter på Europatipset vilket bäddar för många fällor och höga utdelningar. 

Dagens största favoriter är Arsenal och Barcelona, båda med vinstchanser på runt 65% enligt oddsmarknaden. Där bakom finns det inte mycket att gömma sig bakom vilket syns på streckfördelningen. Det är en oas av överstreckade lag i mittenfacket och en inte alltför vild gissning är att de 2 miljoner kronor som lämnats in hittills knappast är vassa pengar. Idag bör det inte vara några problem att hitta bra vägar!

Spelförslag

Som vanligt ska ett spelförslag byggas hos Reducering.se. Vill man köpa en andel i matematiska ramen hittas den här för 96 kr / andel

Det är inte helt enkelt att hitta spelvärda spikar då i princip alla favoriter är överstreckade men balansen blir en nyckelfaktor idag. Vi får väga balans mot spelvärde och försöka hitta en solid mellanväg. Valet faller på Arsenal (81%), Wolves (42%), Hammarby (50%), Helsingborg (30%) och Atalanta (62%).

Det blir en bra mix av lag från olika “fack”. Arsenal är så klart kraftigt överstreckade men ser likväl stekheta ut. Hammarby är vana vid konstgräs och Helsingborg underskattas kraftigt av svenska folket. Sammantaget leder dock våra spikval till att vi behöver vara offensiva i våra kommande val. 

I mötet Roma mot Napoli tycker vi det i princip är helt öppet. När då motståndarna värderar Napoil till 52% blir det ett enkelt val att plocka bort. Vi spelar 1X på Roma! 

Att ta betala för Bilbao borta mot Barcelona är lockande men i just det här systemet får vi nöja oss med 1x, detta för att inte gör det alltför svårt för oss denna jackpotrunda. Avslutningsvis blir det två hårdrocksnävar som avslutar vår matematiska ram. 

Vi har dock inte gjort tillräckligt ännu, framförallt betalar vi  fortfarande för många kalla utfall. Det ska vi fixa till via det smarta reduceringsverktyget.

Reducering

Vårt primära mål är att ta bort scenarion där för många favoriter vinner bland våra garderingar. Det kommer idag säkerhetsställas via en enda färgreducering

Röd markering – Tottenham, Leeds, Aston Villa, Häcken och Barcelona kommer många motståndare spika idag, än så länge tyder streckfördelningen att så är fallet redan nu. Vi ställer in villkoret att minst en men max tre av dessa får vinna. Max tre för att fälla motståndare och minst en för att inte betala för utfall prispotten har svårt att mäkta med.

Systemet är klart och den riktar främst in sig på sexsiffriga utdelningar vilket är i linje med hur vi tycker omgången bör spelas!

Spelförslag för 1088 kr (16 % reducerat)

4 miljoner i jackpot och vi kommer bygga andelssystem i de flesta prisklasser. Kika in i ombudet och se om något kan passa denna trevliga söndag!

Skrällen
  • Newcastle
team-skrallen
Spiken
  • Helsingborg
team-spiken
Draget
  • Roma
team-draget
Köp en andel