4 mille jackpot & City-Arsenal på Europatipset!

Publicerades den 31 mars 2024

Puh, det blev ett riktigt tufft Stryktips igår. Två av tre storfavoriter tappade poäng (Chelsea & Bayern) och utdelningen på 13 rätt blev hela 1,7 mille. Vi nådde 12 rätt som bäst på vårt största U-system (27 000 kr ca) men idag vill vi ha mer på Europatipset!

Det är en glödhet kupong vi bjuds på! Manchester City-Arsenal given höjdpunkt, galet vilket fin match och vad mycket den gäller i toppstriden… Dessutom svensk fotboll på lappen, Allsvenskan, Superettan & Damallsvenskan. Texturen på kupongen är tilltalande, det är svårt och jämnt på många håll. Mycket talar för hög utdelning även idag!

Precis som igår kommer vi att snickra ihop ett system på 1296 rader som vi sedan ska trimma lite extra. Rådet är också detsamma idag: om man vill göra reduceringar eller trots allt föredrar att spela matematiskt vill vi slå ett slag för att använda www.reducering.se för att få koll på totalodds, utdelningsprognos med mera. Det hjälper dig att få koll på hur offensivt/defensivt du har byggt. Slippa att riskera att alla ens rader är ställda mot för låga utdelningar eller kanske tvärtom att man byggt tokigt svårt. Använd verktyget!

Spela Europatipset med Miljongänget

Spelförslag Europatipset

Fem spikar ska ringas in och idag blir det totalt sett en riktigt tuff femling vi ställer mot väggen! Eller vad tycker ni om att spika en 13 %?! 

  1. Liverpool (86%)
  2. Girona (64%)
  3. Häcken (69%)
  4. Sandviken (13%)
  5. Häcken dam (40%)

Liverpool är kupongens absolut största favorit. Möter ett lurigt Brighton men vi väljer att spika här för att anpassa oss till resten av vårt bygge. Girona & Häcken är nödspikar i mellanfacket där spelvärdet får läggas åt sidan. Vi gillar lagens segerchanser idag och det finns ännu fulare streckade favvar i det facket. Sen då, Sandviken till sjuka 13 %. Här är vi medvetna om att den kommer stiga innan spelstopp, men även om den stänger runt 20 % är det finfint värde. Sandviken är nykomling i Superettan men är ingen slagpåse tror vi, bör ha närmre 30 % chans att vinna premiären borta mot Landskrona! Slutligen får Häcken dam förtroendet. Lite illavarslande att Svenska Spel ställer ut ett odds en bra bit över resten av marknaden, men vi tror ändå att laget ska vara klar favorit här och runt 40 % är det helt okej spel. 

Garderingar

Tuff spikkombo gör att vi bör hålla oss på mattan gällande garderingarna. Men en offensiv halva unnar vi oss trots allt. Rennes som streckas i 56 % borta mot Strasbourg och har en faktisk vinstchans på bara drygt 40 % lämnar vi utanför kupongen. I övrigt en del ”hårdrocksnävar” där kryssen inte bjuder på värde. 

Reduceringar Europatipset

Två enkla och lättförstådda reduceringsvillkor kommer vi att använda idag. Häng med!

Blå färgreducering – Man City & Real markeras. Sen sätter vi kravet att minst en av dessa giganter ska vinna sin match. Sänker svårigheten på systemet en aning och det är ett troligt utfall att faktiskt minst ett av dessa lag vinner.

Röd färgreducering – Max en av Augsburg eller Trelleborg får vinna. Två kraftigt överstreckade ettor som vi inte vill tillåta att gå in. Höjer vårt ”golv” på utdelningsprognosen och säkerställer att vi städar bort de sämsta raderna.

1296 rader har blivit 640 vilket är en halvering av kostnaden (och antalet rader) samt framförallt spetsat till systemet på ett sätt som vi själva önskat.

Spelförslag för 640 kr (51% reducerat)

Vi är laddade för 13 rätt – hoppas ni vill spela med oss och jobba in alla rätt framåt 23-tiden ikväll!

Skrällen
  • Strasbourg 1X
team-skrallen
Spiken
  • Häcken damer
team-spiken
Draget
  • Sandviken
team-draget
Köp en andel till Europatipset